Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Eterično olje Palo Santo "Holly Wood"

Eterično olje Palo Santo "Holly Wood"

To redko 100% čisto Palo Santo eterično olje, Bursera graveolens, je destilirano v majhnih količinah iz ekološko predelanega lesa, zbranega v Machalill parku na pacifiški obali Ekvadorja. Njegov božanski vonj spominja na citruse in kadilo Frankincense, ki je njegov bližnji sorodnik. Les in olje imata različne terapevtske lastnosti, ki se ju uporablja v tradicionalni andski etnobotaniki.

Splošna tradicionalna uporaba:.
Za zdravljenje gripe, prehlada, kašlja, astme in alergij. Navodila za uporabo: nekaj kapljic eteričnega olja, razredčenega 3 : 1, na prsi del, na predel srca, na nos, na sence in na zadnji del vratu – 3x na dan – in zvečer na podplate pred spanjem.

Za lajšanje stresa, žalosti, slabe volje, glavobola, panike in strahu. Navodila za uporabo: nekaj kapljic eteričnega olja, razredčenega 3:1, na prsni del na predel srca, na nos, na sence in na zadnji del vratu – 3 x na dan in na stopala pred spanjem.

Za zdravljenje luskavice, aken, ran in zvinov. Navodila za uporabo: 3x na dan nanesi eterično olje, razredečno 3 : 1, na prizadete predele, da se vpije v kožo.

Za zdravljenje artitisa, bolečin v vratu in mišicah. Navodila za uporabo: Samo takrat, ko je bolečina, daj nekaj kapljc eteričnega olja, razredčenega 3:1, neposredno in točno na mesto bolečine ter masiraj predel, dokler se olje ne absorbira in potem zaščiti ta predel z rdečim povojem, saj rdeča povečuje tvojo telesno energijo. Postopek ponovi 3x na dan.

Izboljšuje meditacijo in sprostitev. Navodila za uporabo: Nekaj kapljic eteričnega olja razredči z destilirano vodo in prelij v razpršilec ter razprši po prostoru.

Učinkovito proti mrčesu. Navodila za uporabo: nekaj kapljic razredčenega eteričnega olja nanesi na izpostavljene dele kože ali si z destilirano vodo pripravi tekočino za razpršilo.

Elementarna povezava: Zrak
Magična povezava: Sreča, varstvo
Astrološko povezava: Dvojček, Devica, Vodnar
Planetarna povezava: Merkur
Letni čas: Pomlad, poletje

Od vsakega prodanega enega litra tega svetega eteričnega olja Palo Santo se donira za pomoč pri obnovi te ogrožene vrste dreves. Z vsako donacijo je tako posajenih novih stoosemdeset dreves Palo Santo.
Novo
Cena s popustom: 36,00 € Redna cena: 39,00 € Neto: 15 ml Šifra artikla: HOLLY-WOOD-OLJE Na zalogi: NE (rok dobave 4-6 dni)
Izdelek je bil umaknjen iz prodaje!
Podrobnosti (Burseara Graveolens) Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike, kot spiritualni pripomoček za zdravljenje, čiščenje in očiščenje, kot tudi za odganjanje zli duhov ali nesreče. Šamani nekoč in danes ga pogosto uporabljajo kot sveto rastlino pri svojih spiritualnih ceremonijah. Njegove čudovite zdravilne lastnosti so našle pot v preostali del sveta, in danes Palo Santo velja za enega izmed največjih zakladov Matere Zemlje, saj ima zmožnosti zdravljenja tako v fizičnih kot metafizičnih kraljestvih.

V južnoameriških etnobotaničnih sistemih se Palo Santo uporablja za odganjanje mrčesa, kot mačji stimulans (podobno Maya trava), za zdravljenje prehlada, astme, alergij, stresa, anksioznosti, morske bolezni, migrene, artritisa, bolečin v vratu, kot tudi za meditacjo in relaksacijo ter spiritualno zdravljenje.

Resnično je neverjetno, da lahko ta »Holly Wood« naenkrat, skozi njegov zdravilni vonj in sveti dim, omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha in prinese srečo ter odganja mrčes in zdravi glavobol.

Za razliko od drugih klasičnih kadil, ki dogorijo popolnoma, pa je lahko Palo Santo prižgan večkrat. Ko prižgeš palico lesa, počakaj in pusti, da gori manj kot minuto in potem ugasni plamen ter se prepusti nebeškim vonjavam na zemlji.

Palo Santo, Bursera graveolens, je aromatično prvobitno drevo, ki izvira iz otokov Galapagos in suhih gozdovov Južne Amerike. Če potuješ vzdolž obale Južne Amerike in Tihega oceana iz Severnega Peruja v Ekvador, lahko ujameš vonj Palo Santa. Če slediš poti vonja bos prišel do Machalilla nacionalnega parka, ki se nahaja v provinci Manabi, na obali Ekvadorja, kjer boš našel največjo koncentracijo Palo Santo dreves v vsej Južni Ameriki. Kot v Peruju, je drevo Palo Santo v Ekvadorju zaščiten z nacionalno vlado in se lahko pobira le pod strogimi pogoji. Virtualni svet TO JE TO! podpira te trajnostne prakse prek svoje povezave z Shamanicmarket in Deltatau Palo Santo Fundacijo Manabi. Ko hodiš po pešpoteh Machalilla narodnega parka, s soncem obsijan, te brakičen zrak iz oceana napolni z aromo smole Palo Santo in te prežame z občutkom miru in spokojnosti.

Palo Santo je bil uporabljen tisoče let v Peruju in Ekvadorju s strani šamanov in zdravilcev. Ko potuješ skozi andsko gorovje, lahko še vedno najdeš šamane, zdravitelje in zdravilce, ki uporabljajo Palo Santo kot del njihovih ceremonij in zdravilnih ritualov, več kot očitno, da je njegova uporaba bolj živa kot kdaj koli v njihovi kulturi. Njegove velike zdravilne lastnosti so našle pot v preostali del sveta, kot eden izmed velikih zakladov Matere Zemlje. Ima zmožnosti tako v fizičnih kot metafizičnih kraljestvih. Palo Santo je celo ujel pozornost zahodnih znanstvenih raziskovalcev zaradi kemijskih lastnosti, ki vsebujejo »limonene in monterpenes«, ki so proučevani, da imajo učinek proti raku. Resnično je neverjetno, da lahko ta »Holly Wood« naenkrat, skozi njegov zdravilni vonj in sveti dim, omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha in prinaša srečo ter odbija mrčes ter zdravi glavobol.