Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
MAJEVSKI HOROSKOP - osebna napoved

MAJEVSKI HOROSKOP - osebna napoved

Že zdaj si lahko naročiš svojo edinstveno osebno napoved za leto 2022, ki je narejena v soglasju s starodavno majevsko astrologijo.

Te zanima, kaj se ti bo dogajalo v letu 2022 na:
- poslovnem področju
- ljubezenskem
- zdravje
- kariera
- osebna rast
- dom in družina

potem je zdaj pravi čas, da si naročiš svojo edinstveno osebno napoved za leto 2022 in se zavestno pripraviš na to, kar šele prihaja.

Tvoja edinstvena osebna napoved za leto 2022 je tvoj kompas in tvoj zemljevid za zavestno surfanje po valih časa, kot tudi ti razkrije, kdaj imaš svoj 9-mesečni rojstni dan, kdaj svoj osebni cikel kreacije, kdaj dneve požiga in kaj to sploh so, kdaj Pot Pernate Kače in kaj početi v tem ciklu ter ključne energije in še in še.

Naroči zdaj in izkoristi popust v višini 50€!
Cena s popustom: 150,00 € Redna cena: 244,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: OSEBNANAPOVED Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Tvojo osebno napoved za leto 2022 bo pripravila Blanka Thomas, Maginja Blinkita, ki več kot 18 let posvečeno raziskuje starodavno Maya Tzolkin matriko, ki je hkrati koledar in horoskop, in ki jo je leta 2011 posvetil v Saq Ix avtentični Maya šaman tata Pedro Cruz in ji predal sveta Tzite semena.

Blanka je ravno tako certificirana terapevtka Jezika Svetlobe in 25ta generacija nepretrgane zdravilske linije curanderosov iz Mehike, ki je ravno tako posvečena Saq' I'x ali Bela Jaguarka, certificirana terapevtka in učiteljica Abdominal masažne terapije in Maya Spiritualnega Zdraviteljstva, varuhinja in učiteljica Munay Ki ter starodavnih modrosti boginje Ix Chel in Ix Cacao ceremonialnega kakava.