Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Svečke Hopi za čiščenje ušes

Svečke Hopi za čiščenje ušes

Že Stari Egipčani, Maji,Indijanci, Kitajci, Tibetanci so uporabljali in še danes uporabljajo ušesne tulce ali sveče kot naravno zdravilno sredstvo za čiščenje ušes in za odpravljanje bolečin v predelu glave, pri prehladih in gripah, pri zdravljenju vnetih ušesih, sinuzitisa, bolečega grla, glavobolov, migren, vrtoglavice, senenega nahoda, pri težavah z izenačevanjem pritiska pri letenju ali potapljanju, za odpravljanje stresa in šumenja v ušesih, pri zamašenem nosu ali za sprostitev in pomiritev.

Terapija čiščenja ušes s svečami je zasnovana na preprostem zakonu fizike. Pri izgorevanju sveče se pojavlja »efekt kamina«, v fiziki poznan kot »Venturijev efekt«. Vibracijski valovi zraka, do katerih pride zaradi gibanja plamena, delujejo kot blaga masaža bobniča. Tako toplota nežno penetrira do srednjega ušesa in stimulira cirkulacijo ter odpira zaprte poti, nežno masira uho in mehča cerumen ali ušesno maslo. Ustvari se vakuum, ki izvleče cerumen, glivice in bakterije iz ušesa. Pritisk na področju ušes, čela in obnosne votline se izravna. Ta fizikalni učinek blaži bolečine, predvsem na področju ušes in glave. Pri zamašenem nosu lahko pride do bolj prostega dihanja in izboljša se zaznava vonjav.

Plamen sveče ravno tako odstranjuje negativne energije in vibracije ter harmonizira tvoje energetsko polje.

Tretma se dela s približno 20 cm dolgimi cilindričnimi cevkami, izdelanimi iz platna, namočenega v čebelji vosek. Sveče oz. tulci za čiščenje ušes so izdelani ročno iz čistega čebeljega voska in bombažne tkanine. So popolnoma varne in enostavne za uporabo.

Star indijanski način čiščenja ušes se uporablja pri negi otrok, odraslih in starejših. Terapija se vedno izvaja na obeh ušesih. Svečka gori približno od 10 do 15 minut.

Za ohranjanje higiene ušesnih kanalov je postopek priporočljivo narediti od 2 do 3 krat mesečno. Pri bolečinah v ušesih, grlu in nosu se tretma naredi 6 dni zaporedoma in potem, čez nekaj dni, če je potrebno, se postopek ponovi.

12. kom v paketu

SLOVENSKI PROIZVOD!!!
Novo
Cena s popustom: 20,00 € Cena brez DDV: 16,39 € Znesek DDV: 3,61 € Redna cena: 25,00 € Neto: 12 kom Šifra artikla: TULCI-HOPI Na zalogi: DA
Izdelek je bil umaknjen iz prodaje!