Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual KAČA

Maya dnevnik nagual KAČA

Ključne besede: Instinkt, magija, življenjska sila, preživetje, vitalnost, strast, občutenje telesne modrosti, motivacija, hrepenenje, ustvarjalnost, kundalini, integracija, očiščenje, intimnost, seks.

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-KAN-KACA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Kača je magija in je starodavna energija, ki se premika po Tvojem telesu. Energija kače ali kundalini spirala potuje prek hrbtenice do vrha, iz najnižje čakre do kronske. S plesom, gibanjem in čutnostjo prebudi zavedanje in magijo svoje biti in uporabi energijo prve čakre, da se prizemljiš ter dosežeš alkimistično zlitje razuma in telesa. Svoje poželenje, vitalnost in čutnost izrazi celostno.

Kača je Kreator in Ustvarjalec Vesolja. Ta energija predstavlja človeško evolucijo in spiritualni razvoj in je prisotna v vseh načinih rasti. Je DNK v obliki dvojne vijačnice, ki vsebuje našo gensko kodo in človeški kolektivni spomin. Je energija znanja in njene transmutacije v modrost, je moč kače in je seksualna magija.

Počni kaj v temi ali z zaprtimi očmi, saj boš tako prebudil instinkt, ki ti omogoča razločiti med tistimi občutki strahu, ki te posvarijo pred bližajočo se nevarnostjo in tistimi, ki so iluzorni in otežujejo tvoje življenje ter te samo zadržujejo pred vrati priložnosti, ki vodijo do tvojih resničnih želja. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti skrivnostnost kozmične magije v sebi in svoji okolici.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si