Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
3-dnevno šolanje TO JE TO! "Dotik je prvo čutilo, ki se razvije ob našem rojstvu." 3-dnevno šolanje klasične in starodavne masaže TO JE TO!, ki... Cena: 350,00 € Dodaj v košarico:
Klasična masaža - cela TO JE TO! Klasična masaža celega telesa, ki vključuje masažo hrbta, poudarek na križu, vratu in glavi, masaža rok, nog, prsnega... Cena: 90,00 € Dodaj v košarico:
Klasična masaža - delna TO JE TO! je priporočljiva za tiste, ki si želijo poleg maksimalne sprostitve hrbta, sprostiti tudi noge, in kjer se ob zibajočih... Cena: 70,00 € Dodaj v košarico:
Klasična masaža hrbta TO JE TO! je priporočljiva za tiste, ki si želijo sprostiti in odpraviti bolečine in napetosti v predelu hrbta, križa, ramenskega... Cena: 50,00 € Dodaj v košarico:
Maya Abdominal masaža *Maya način, da ozdraviš svoje telo in okrepiš svojega duha* Maya masaža trebuha je zelo vsestranska saj deluje tako... Cena: 150,00 € Dodaj v košarico:
Maya masaža hrbta Masaža traja 60 minut, zajema zvočno masažo s šamanskim bobnom, magičnimi ropotuljicami in mavričnim slapom, masažo... Cena: 70,00 € Dodaj v košarico:
Maya masaža trebuha Maya masaža trebuha je zelo vsestranska saj deluje tako na fizičnem, miselnem, čustvenem in spiritualnem nivoju, kot... Cena: 70,00 € Dodaj v košarico:
Ognjičevo mazilo Calendula officinalis Ognjič zavzema med domačimi zelišči zelo pomembno mesto. Po domače ga imenujemo tudi babji... Cena: 8,00 € Dodaj v košarico: