Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
ASPEN - TREPETLIKA miren um, varnost & vedrina Zaupanje v ljubeč Univerzum, miroljubno srečati se z nepoznanim, z zaupanjem in... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
BEECH - BUKEV ljubeče sprejemanje drugih Toleranca, sočutje, spoštovanje različnih obnašanj in življenjskih stilov. Ponovna... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
CERATO - ROŽIČ Jaz sem zaupanje Samozaupanje in zaupanje v svoje lastne presoje. Zaupanje v svojo intuicijo in vero, da ji slediš.... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
CHICORY WITH CORNFLOWER nesebična ljubezen, emocionalna varnost Sposobnost negovati druge na uravnotežen, ljubeč način, ki spoštuje njihovo... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
CLEMATIS - SROBOT prebuditi in zavedati Prizemljeno, prisotno in osrediščeno. Praktično udejstvovanje. Izkušati magijo in smisel v... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
CRABAPPLE - LESNIKA očisti in čistost; dobro za čiščenje Obnovitveno. Očiščenje, fizična/emocionalna/spiritualna detoksifikacija,... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
GORSE - ULEKS svetla prihodnost Vera, upanje, optimizem, radosten pogled. Vzorec spremembe: malodušje, tema, brezup,... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
HONEYSUCKLE - KOVAČNIK prisotnost, živeti v trenutku Objeti tukaj in zdaj, sprejeti in sprostiti, kar se je zgodilo nekoč. Življenje... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
MIMULUS - RUMENI KRINKAR pogum in sposobnosti Samozavesten in optimističen. Soočanje in sprejemanje novih izkušenj z ravnodušnostjo.... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
MUSTARD - GORJUŠICA Jaz sem hvaležnost; Hvaležnost in radost, emocionalno ravnotežje. Ta dragocena esenca nas spominja čudovite bogate... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
OAK - HRAST Zdrava moč; Vztrajnost in produktivnost, uravnotežena z notranjim negovanjem in preživetjem. Daljnosežne emocionalne... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
OLIVE - OLJKA Energetiziran in optimiran Vibracijska in živahna; energična, vesela, navdušena. Sposobnost za negovanje, globok... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
PINE - BOR Samosprejemanje; Samoljubezen, odpuščanje, biti vreden. Sposobnost premakniti se naprej z dvignjeno glavo in objeti... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
ROCK ROSE - POPON Mirno in razsodno Sposobnost in pogum delovati primerno v vsaki situaciji; ostati osrediščen, opolnomočen in s... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
VERVAIN - SPORIŠ Uravnotežena bujnost; Prižge in prizemlji navdušenje. Sposobnost za omilitev in kompromis. Sproščen, enostaven.... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
VINE - VINSKA TRTA Navdihujoč, ljubeč voditelj; Avtentična avtoriteta, izvira iz univerzalnega dobrega. Prepoznanje občutkov in... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
WALNUT - OREH Podpira spremembo, svoboda rasti; Podpora, zaščita skozi življenjske prehode in mejnike. Premakne naprej trenutek in... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
WILD OAT - DIVJI OVES Jasnost usmeritve in življenjskega namena; Jasno vedeti in biti sposoben narediti odločitev o življenjskem namenu in... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
WILD ROSE - ŠIPEK Optimistično prepričanje, rožnata očala; Veselo pričakovanje. Videti življenje in sam sebe z optimizmom in čudenjem,... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico:
WILLOW - VRBA Fleksibilnost, sposobnost prilagoditi se Sposobnost prilagoditi se v situaciji, vzeti odgovornost za svoje izkušnje... Cena: 25,00 € Dodaj v košarico: