Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
OAK - HRAST

OAK - HRAST

Zdrava moč;

Vztrajnost in produktivnost, uravnotežena z notranjim negovanjem in preživetjem. Daljnosežne emocionalne korenine, ki dovoljujejo trajnostno delovanje in vitalnost. Vrednost biti namesto delovati. To je lahko lahko. Deli breme.

Vzorec spremembe: deloholik, prekomerno dosežkar, skrbnik, zavračanje zanašati se na lastne potrebe. Ocenjevanje posameznika s tem, kaj so dosegli namesto, kdo so.

Sestavine: 80% svete zdravilne aktivirane vode, 20% vodka kot perservativ, in esenca izbrane orhideje, cvetlice ali kristala

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo BIO certifikat
Cena: 25,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-GOLDIE-11 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Za vse tiste, ki obožujete Bachove cvetlične esence, so zdaj tu nadgrajene *STAR ESSENCE* ZLATE BACHOVE CVETLIČNE ESENCE. Dr. Edward Bach je svoje cvetlične esence ustvaril leta 1930, ko je bila zavest čisto na drugem nivoju kot je to danes. Vse gre z evolucijo naprej, ne samo mi ljudje, temveč tudi cvetlice, rastline, živali, kamni, kristali, vse, kar je živega na tem čudovitem planetu, in tako so tudi Bachove cvetlične esence doživele svojo evolucijo in dvignile vibracijo v zlate cvetlične esence.

Esence (aka “Goldies”) so cvetlice, čigar zdravilne lastnosti so bile izvorno odkrite in opisane z dr. Edward Bachom, ljubeče in spoštljivo pripravljene v zlati kristalni posodi. Tukaj je samo hiter opis teh klasičnih esenc. Obstaja obilica informacij o Bachovih esencah na internetu in v številnih knjigah.
“Prepričana sem, da bodo Zvezdne Zlate Bachove esence naredile vse to, kar izvorna Bach literatura tako čudovito opisuje in celo na višji oktavah, saj so narejene v zlati skledi, v tej novi Zlati Dobi.” Star Riperetti

O Zlati pojoči skledi: “Nežna, bleščeča klasična skleda, prežeta s 24k zlatom - kraljevska energija, in energija uspeha in dušne širitve. Njena zrcalna notranjost odseva magično zlati hologram, vizualni prehod v kristalno zavest, ki ustvarja zlati zvok templja v vsakem okolju. Trdna Zlata klasična skleda vsebuje mojstrske frekvence za zvočno ponovno povezavo , molekularno energetizira telo in bogati življenjske izkušnje – zavestno zvočni sprehod v Svetlobo.

“Zlata skleda oddaja frekvenco Zlate Svetlobe. Skupaj z nevsakdanjim zvokom, ki ga ustvarja, ta zlata svetloba pomaga skledi postati oddajnik te čudovite energije.” Jonathna Goldman, mojster zvoka zdravitelj

Trenutno je na voljo 20 esenc, kmalu pa bo na voljo vseh 38 Zlatih Bachovih cvetličnih esenc. V priponki tokrat celotni katalog Star Essence v angleščini, če vas morda pokliče še katera esenca, ki vam jo še nisem prestavila. Kmalu seveda tudi slovenski Star Essence katalog, ki je trenutno v pripravi.

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma