Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Šamansko Potovanje 1 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 1, v trenutek tvojega spočetja in na opolnomočenje svoje prve... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico:
Šamansko Potovanje 2 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 2 v svojo maternico / prostato in na opolnomočenje svoje druge... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico:
Šamansko Potovanje 3 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 3 na srečanje s svojim notranjim otrokom in na opolnomočenje... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico:
Šamansko Potovanje 4 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 4 na srečanje s svojo srčno šamanko / srčnim šamanom in na... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico:
Šamansko Potovanje 5 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 5 na srečanje s svojim nižjim jazom in na opolnomočenje svoje... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico:
Šamansko Potovanje 6 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 6 na srečanje s svojim srednjim jazom in na opolnomočenje... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico:
Šamansko Potovanje 7 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 7 na srečanje s svojim višjim jazom in na opolnomočenje svoje... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico:
Šamansko Potovanje 8 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 8 na srečanje s Kreatorjem in na opolnomočenje svoje osme... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico:
Šamansko Potovanje 9 Odpravi se z mano skozi meditacijo na Šamansko Potovanje 9 na srečanje s Kreatorko in na opolnomočenje svoje devete... Cena: 55,00 € Dodaj v košarico: