Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Izjava To je To!
IZJAVA TO JE TO!

Vse informacije, vsebovane na tej spletni strani so samo za tvoje informativne namene. Informacije, ki jih najdeš na tej spletni strani, naj ne bi bile uporabljene kot medicinski nasvet ali nadomestilo za profesionalni medicinski nasvet, diagnoze ali zdravljenja, temveč so tukaj v izobraževalne namene. Vedno poišči nasvet pri svojem zdravniku za katerakoli vprašanja, ki jih imaš lahko v zvezi s svojim zdravstvenim stanjem.

Naši izdelki in storitve ne diagnosticirajo ali zdravijo bolezni. So naravni produkti in storitve, ki so nameravano uporabljeni za zdrav način življenja. Uporabi, kot je naročeno, in če potrebuješ zdravstveni nasvet, diagnoze ali zdravljenje, se posvetuj z izbranim zdravnikom.

V Akademiji Življenja, Hiši Alkimije uporabnik storitev pred terapevtsko obravnavo podpiše izjavo o privolitvi v terapevtski sistem ali metodo, kjer je uporabnik terapevtskih storitev seznanjen z vrsto tega sistema ali metode, načinom uporabe terapevtskega sistema ali metode, in dejstvom, da morebitna odklonitev njegovega že izvajanega medicinskega zdravljenja lahko privede do škodljivih posledic za njegovo zdravje. Če se pri uporabniku storitev posumi na hujše znake bolezni ali hujše poslabšanje kroničnih bolezni, uporabniku storitev nemudoma predlagamo medicinsko zdravljenje in obisk pri svojem zdravniku.

Avtorica spletne strani TO JE TO! in ZVEZDNA ESENCA SI izjavljam, da so vse navedene informacije na omenjenih spletnih straneh plod dolgoletnega raziskovanja, opazovanja, preučevanja, sledenja, razumevanja, učenja in osebnih izkušenj vseh navedenih tematik iz različnih virov in so tako preverjene, kot tudi uporabljene v vsakdanjem življenju.

Za interpretacijo ali za posledice interpretacije katerekoli vsebine, ki je navedena na omenjeni spletni strani, ne odgovarjam, saj je interpretacija osebna stvar vsakega posameznika, zato odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin na spletni strani TO JE TO! in ZVEZDNA ESENCA SI v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak uporabnik sam osebno.

Avtorska izjava:
Vse dokler je informacija podana neokrnjeno in ostane nespremenjena ter navedena v celoti, kjer je naveden tudi izvor (spletna stran TO JE TO! in/ali ZVEZDNA ESENCA SI) in avtorica informacije (Maginja Blinkita), kot tudi zgornja pričujoča izjava v celoti, se sme vsa besedila iz zgoraj omenjenih spletnih strani kopirati, razmnoževati in uporabiti v katerikolih sredstvih obveščanja, v privatnih in javnih glasilih, v nasprotnem primeru pa to pomeni kršenje avtorskih pravic.