Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Dostava
Dostava
Blago, naročeno v spletni trgovini TO JE TO!, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena, zato logističnemu centru posvečamo posebno pozornost.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Naročeno blago dostavlja Pošta Slovenije. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Strošek dostave
Strošek dostave za plačilo po predračunu ali preko PayPala je enoten za celo Slovenijo in znaša 5,00 €.

Za več informacij o dostavi pokličite našo podporno ekipo na 051 320 444 ali nam pišite na info@to-je-to.net.

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava velja za vsa naročila nad 100 EUR. Brezplačna dostava velja tudi za nekatere artikle (akcijski paketi), kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Če poleg takega artikla naročite še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna!

Dostava dopoldne – kamorkoli
Dostavna služba pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Razen če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov (na primer v službo). Če ste ob nakupu za način plačila izbral gotovinsko plačilo ob dostavi vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Naj pozabljivost ne pokvari veselja odpiranja pošiljke TO JE TO!.

Če vas v času dostave ni doma, in niste dosegljivi na telefon bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.

Paket gre od nas še isti dan, seveda če je blago na zalogi in če naročilo oddate dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevajte naslednje - naročilo oddajte pred 14. uro.

Včasih telefonski klic pomaga zaobiti kakšno od teh pravil, ampak če je izjem preveč, potem pravilo ni več pravilo, zato prosimo za razumevanje.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo potrebno počakati kak dan dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:
* če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša, kot za druge, bomo artikle, ki so na zalogi poslali takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
* če bo čakalna doba zelo dolga, bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Dostava paketa je ponavadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste prejeli obvestilo, tako da boste seznanjeni z odpremo blaga.

Za vse dodatne informacije nas pokličite na 051 320 444 ali pošljite elektronsko pošto na info@to-je-to.net.