Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Četrta čakra Energijsko spiritualno intuitivna zdravilna slika za harmonično delovanje četrte čakre. Slika je narejena pod... Cena: 45,00 € Dodaj v košarico:
Druga čakra Energijsko spiritualno intuitivna zdravilna slika za harmonično delovanje druge čakre. Slika je narejena pod... Cena: 45,00 € Dodaj v košarico:
Peta čakra Energijsko spiritualno intuitivna zdravilna slika za harmonično delovanje pete čakre. Slika je narejena pod taktirko... Cena: 45,00 € Dodaj v košarico:
Prva čakra Energijsko spiritualno intuitivna zdravilna slika za harmonično delovanje prve čakre. Slika je narejena pod taktirko... Cena: 45,00 € Dodaj v košarico:
Sedma čakra Energijsko spiritualno intuitivna zdravilna slika za harmonično delovanje sedme čakre. Slika je narejena pod... Cena: 45,00 € Dodaj v košarico:
Šesta čakra Energijsko spiritualno intuitivna zdravilna slika za harmonično delovanje šeste čakre. Slika je narejena pod... Cena: 45,00 € Dodaj v košarico:
Tretja čakra Energijsko spiritualno intuitivna zdravilna slika za harmonično delovanje tretje čakre. Slika je narejena pod... Cena: 45,00 € Dodaj v košarico:
Zdravilno kolo Ixchel Ix'chel je majevska boginja zdravljenja, plodnosti, poroda, Lune in vode. Je Gospa Mavrica in je kraljica vseh Boginj.... Cena: 115,00 € Dodaj v košarico:
Zdravilno kolo Maya Orakelj Maya Orakelj je galaktični vodič za zavestnejše doživljanje vsega, kar se dogaja, se je zgodilo in se bo zgodilo. Je... Cena: 225,00 € Dodaj v košarico: