Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Starodavni Sveti Tzolkin koledar
Maya Cholq'ij / T'zolkin, starodavni kompas in zemljevid, ki Ti kaže Pot do Srca in nazaj Domov.

Sveti Maya Tzolkin je ključ Kreatorja, ki odklepa vrata neskončnih dimenzij in kraljestev onkraj naše resničnosti, ter v tebi aktivira DNK, potenicale in notranje moči, da postaneš zavestni kreator tudi Ti in v svojem življenju ustvariš vse tisto, kar želiš in nameravaš. Tzolkin prikazuje Eno Energijo ali Univerzalno Zavest mnogoterih obrazov in je sestavljen iz 33 kozmičnih energij, 13 števil in 20 znamenj, ki vsakodnevno vplivajo na nas same, naše počutje in delovanje. Če ne vemo, da te energije obstajajo, potem vplivajo na nas na nezavednem nivoju in si z njimi ne moremo veliko pomagati. Ko se začnemo zavedati, da energije so, da obstajajo in da je v vesolju vse prežeto z energijo, takrat se lahko ponovno povežemo in tudi »priklopimo« nazaj na svoj izvorni Vir Univerzalne Ljubezni in Svetlobe.

Vsakih 13 dni se pojavi Tvoje rojstno število in vsakih 20 dni se pojavi Tvoje rojstno znamenje. Kombinacija števila in znamenja Tvojega rojstnega dne se zgodi vsakih 260 dni. Takrat praznuješ svoj 9-mesečni rojstni dan in tako, kot se počutiš na ta dan, tako se ti bo dogajalo naslednjih 260 dni, zato se na svoje male in velike rojstne dni čim bolj veseli ;) in počni tisto, kar ti srce govori ;)

»Ravno, ko je gosenica mislila, da je konec sveta, se je spremnila v metulja.«

Starodavni pripomoček, ki omogoča vsakemu izmed nas, da najde svoje mesto pod soncem in v svetu, da razume svoje potenicale, izzive, nagnenja, moči in šibkosti, saj nas Tzolkin vodi v bivanje, ki je v harmoniji z našim individualnim življenjskim poslanstvom, da tako lahko dosežemo in uresničimo svoj polni potenical. V tem trenutku to znanje še kako potrebujemo, da se lahko harmonično povežemo z Mati Naravo in s Kozmosom, da najdemo svojo Pot in da uresničimo svoje poslanstvo.

"Verjamem, da nam lahko starodavni Sveti Tzolkin koledar pokaže pot, po kateri mora človeštvo hoditi, z namenom, da bo sposobno zaživeti v harmoniji in preseči nevednost ter ignoranco, v katero je bila moderna kultura, z vsemi njenimi lažnimi vrednotami in zasvojenostmi s fizično resničnostjo, potegnjena. Zato je treba proučiti majevsko filozofijo in poskušati živeti v soglasju z načelom Panche Be, ki pomeni "iskanje korenin resnice", in potem zapečatiti našo zavezo tej poti z majevskimi besedami "In Lak'ech", ki pomeni Jaz sem Ti in Ti si Jaz, ki je pozdrav in izkaz spoštovanja vsakemu in vsemu. Je fraza komzičnega bratstva in ljubezni, namenjena vsem manifestacijam življenja. Upam, da bo vsak posameznik resnično razumel Tzolkina in da bo njegova energija cenjena z visokim spoštovanjem in uporabljena za dobrobit vseh živih bitij. To je sveto učenje, ki ga je Hunab-ku" posredoval Majem in vsemu človeštvu."

Hunbatz Men