Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Online Branje Akaša Zapisov pod hipnozo

Online Branje Akaša Zapisov pod hipnozo

Na online osebnem branju Akaša Zapisov pod hipnozo imaš priložnost dostopati do svoje Knjigi Duše lahko tako najdeš informacije, ki ti razložijo zakaj je danes tako, kot je, kot tudi lahko spoznaš več o svojem poslanstvu, svojih prejšnjih življenjih, bodočih možnostih in priložnostih.

Če so tvoji vodniki mnenja, da ni pravi čas za določeno informacijo, ki jo iščeš, se odgovor ne bo razkril. Včasih se vodniki lahko pošalijo in rečejo »več sreče prihodnjič«, saj vedo, da ti določena informacija morda v danem trenutku ne bo koristila.

Ti postaviš vprašanja in jaz, kot posrednica, ti prenesem informacije in sporočila iz Tvoje Dušne Knjige Življenja s tvojo prošnjo in v sodelovanju s tvojimi Mojstri, Učitelji, Ljubljenimi, Vodniki v Akaša Zapisih.

Kako spraševati v Akaša Zapisih ter vse o tej univerzalni matriki si lahko prebereš v rubriki "Umetnost Spraševanja".

Prosim ne postavljaj vprašanj, ki so odgovorljiva z da in ne, ali kot so: Ali se bom poročil-a? Ali bom dobil-a službo? Ali bom srečal-a svojega komplementarnega partnerja? Saj bo odgovor tako da, kot tudi ne, saj prihodnost ni vnaprej določena, saj jo z vsako svojo izbiro, dejanjem, vzrokom in posledico ali karmo, kreiraš in pišeš sam.

Dušna Knjiga Življenja ni statična ali dokončna, temveč je živa, nenehno ustvarjajoča se z vsako tvojo novo mislijo, dejanjem, spoznanjem, delovanjem, emocijo, občutkom. Ne glede na informacije, ki jih prejmeš, je najprej pomembno zavedanje, da imaš vedno možnost izbire. V vsakem trenutku in na vsakem koraku.

V Akaša Zapise in v knjigo Duše pogledaš takrat, ko želiš nek določen izziv, trenutno stanje, dogodek, okoliščino, razjasniti in razumeti, ter z zavedanjem nadaljevati ali pa spremeniti smer v svojem življenju.
Tako ti informacije, ki jih prejmeš iz svoje knjige življenja omogočajo, da se opolnomočiš, globlje razumeš sebe in svoje življenje, ter zavestno kreiraš Zdaj, ter tako vplivaš na samozdravljenje preteklosti in blagoslavljaš prihodnost.

V Akaša Zapise potuješ tudi takrat, ko želiš spremeniti določen vzorec, prepričanje, navado, ki morda izvira iz katerega od preteklih življenj. V tem primeru je toplo pripročljiv online osebni tretma Akaša Dušno Zdravljenje, ki zajema spiritualno čiščenje vzorcev, prepričanj, navad in drugih entitet iz Akaša Zapisov, tistih, ki ti onemogočajo živeti tvoj najvišji potencial, sočasno, medtem ko se bere oz. sprejema sporočila iz Akaša matrike ter sidra nove visoko vibracijske programe.
Novo
Cena s popustom: 150,00 € Redna cena: 200,00 € Trajanje: 120 minut Šifra artikla: AKASAZAPISI Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti KAKO SE PRIPRAVITI ZA BRANJE TVOJE DUŠNE KNJIGE ŽIVLJENJA

ali AKAŠA DUŠNO SAMOZDRAVLJENJE

Da bi dobil-a največ iz Branja Tvoje Dušne Knjige Življenja ali od Akaša dušnega zdravljenja, je pomembno, da se začneš pripravljati že nekaj dni pred samim tretmajem (72 ur), da okrepiš svojo poravnavo s svojimi namerami za tvoje branje. Tukaj je nekaj korakov, ki ti bodo pomagali dobiti absolutno največ v času, ki ga boš preživel-a s svojimi Mojstri, Učitelji in Ljubljenimi.

Ustvari in napiši 3 – 5 specifičnih vprašanj, ki se nanašajo na stvar, ki ti je najbolj pomembna v tem trenutku. Ker je izkušnja lahko tako široka, kot svetovni splet, ti svetujem, da vprašaš katerokoli dodatno vprašanje, ki ti pride na misel v času tretmaja, In vedi, da nobeno vprašanje ni omejeno. Poglej na naslednji strani Umetnost Spraševanja za vodstvo pri ustvarjanju svojih lastnih vprašanj.

Določi prednostna vprašanja. V primeru, da vsa tvoja vprašanja ne bodo dobila odgovora, si zagotovo želiš, da boš najprej vprašal tista, ki so najpomembnejša zate.

Imej zraven beležko in pisalo, da si boš lahko zapisal-a vsako informacijo, ki jo boš dobil-a. Čeravno bom tudi sama digitalno snemala in ti po koncu najinega tretmaja poslala posnetek preko emaila v MP3 obliki, vedi, da snemanje ni vedno 100% zanesljivo. Zapiski pa ti bodo vedno dobro služili. Vzemi si dovolj časa za svoje branje. To je sveti čas. Ravno tako pred branjem odpri svoje srce, da boš sprejel-a in absorbiral-a sporočila.

Udobno se namesti, lahko sediš ali ležiš, saj je branje narejeno preko telefona/interneta oz. je možno tudi osebno priti na Branje Dušne Knjige Življenja. Vse drugo daj za ta čas na stran in se resnično polno posveti svoji Dušni Knjigi Življenja oz. Akaša Dušnemu Samozdravljenju.

24 ur pred tvojim branjem ali zdravljenjem ne zaužij nobenih rekreacijskih drog ali alkohola, kot tudi potem naslednjih 72 ur po branju oz. zdravljenju ne. Zdravila na recept so sprejemljiva. Ta čas je svet in resnično se veselim delati s teboj in biti na uslugo tebi in tvojemu višjemu namenu.