Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Starodavna astrologija iz Plejad S

Starodavna astrologija iz Plejad S

Že imaš svojo natalno astrološko karto 13tih hiš / 13tih zodiakalnih znamenj / 13 števil (frekvenc) / 13 nagualov (vibracij)?

Starodavna astrologija iz Plejad je izvorna astrologija, ki prihaja iz časa matriarhata, pred navidezno zlato dobo in rimskim cesarstvom, ko so izločili 13to zodiakalno znamenje in 13to hišo, kot tudi uvedli koledar z 12-timi, namesto 13-timi meseci.

Tako je starodavna astrologija iz Plejad osnovana na 13-tih hišah, 13-tih zodiakalnih znamenjih, 13-tih majevskih številkih (frekvencah) in 13tih majevskih nagualih (vibracijah).

Vsaka izmed hiš razkriva določeno področje, kjer izkušaš določene izkušnje:

1.HIŠA - HIŠA JAZA, ALI TI, KOT PERSONA
2.HIŠA - HIŠA BOGASTVA, TVOJE FINANCE IN UŽITKI
3.HIŠA - HŠA UMA, INTELIGENCE IN KOMUNIKACIJE
4.HIŠA - HIŠA DOMA IN DRUŽINE
5.HIŠA - HIŠA KREATIVNOSTI, SAMOIZRAŽANJA, RAZMERJA IN OTROCI
6.HIŠA - HIŠA ZDRAVJA in DELA
7.HIŠA - HIŠA PARTNERSTVA, POROKE, ZAKONOV in POSLOVNIH ODNOSOV
8.HIŠA - HIŠA POSEL IN TRANSFORMACIJA
9.HIŠA - HIŠA SPIRITUALNOSTi, POTOVANJ in TUJINE
10.HIŠA - HIŠA KARIERE in STATUSA
11.HIŠA - HIŠA SKUPNOSTI in PRIJATELJEV
12.HIŠA - HIŠA PODZAVESTI, KARME, SKRIVNOSTI
13.HIŠA - HIŠA RAZSVETLJENJA

V trinajstih hišah prebiva trinajst zodiakalnih znamenj, 12 običajnih + 13to znamenje Ophiuchous, ki je bolje poznan kot Kačjenosec, kar pa je v izvorni astrologiji ženski aspekt zdravilke, in ne moški aspekt bojevnika, kot so ga prikazali v času rimskega imperija.

Starodavna astrologija iz Plejad, v S različici vsebuje tvoj rojstni zemljevid ali natalno astrološko karto 13tih hiš, 13tih zodiakalnih znamenj, 13tih frekvenc (majevska števila) in 13tih vibracij (majevski naguali) ter 10tih planetov, vključno s severnim in južnim vozlom, in ki ga po uspešno opravljenem plačilu prejmeš v PDF obliki na 3 straneh v svoj email nabiralnik.

S različica starodavne astrologije iz Plejad ne vsebuje nobenih razlag posameznih hiš, planetov, nagualov, temveč sliko tvoje natalne karte in legendo. Ta različica je namenjena vsem, ki že obvladate pomene hiš, zodiakov in planetov, kot tudi poznate osnovni pomen majevske astrologije oz pomen števil in nagualov.

Po uspešno opravljenem nakazilu, pošlji svoje točne rojstne podatke (dan, mesec, leto, ura in kraj rojstva) na email naslov: blinkitart@gmail.com.

Rok izdelave: 24 ur
Novo 50% popust
Cena s popustom: 111,00 € Redna cena: 222,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: PLEJADE Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Z visokim spoštovanjem, ljubeznijo in hvaležnostjo bom izdelala tvojo edinstveno starodavno astrološko karto iz Plejad.

S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Maginja Blinkita,
posvečena Saq I'x, Bela Jaguarka
NAN Maya Varuhinja Časa