Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
YAM MASAŽNA TERAPIJA

YAM MASAŽNA TERAPIJA

YAM masaža terapija trebuha je zelo vsestranska saj deluje tako na fizičnem, miselnem, čustvenem in spiritualnem nivoju, kot tudi pomaga telesu v ponovno ravnotežje in harmonijo.

Starodavna masažna tehnika za lajšanje in odpravljanje prebavnih težav, za povečanje plodnosti, pri ženskah ugodno vpliva na maternico in pri moških na prostato.


Online terapija traja 90 minut, zajema pogovor in svetovanje, učenje YAM ali samomasaže trebuha, parne medenične kopeli, kot tudi napotke za nadaljne samonegovanje trebuha in medeničnega predela.
Pomembno je imeti kratko pristrižene nohte za kvalitetno učenje samomasaže!


Ta starodavna tehnika je zelo učinkovita pri odpravljanju miomov, cist, tumorjev, polipov, endometrioze, neplodnosti, kot tudi je zelo učinkovita pri uspešnih naravnih oploditvah in zanositvah, kot tudi za zdravo nosečnost in naravni porod!!!

S to masažno tehniko odpraviš zastale energije v trebuhu, kot tudi blagodejno vpliva na trebušne težave, zaprtost ali diarejo. V trebuhu ne prebavljaš samo hrane, temveč ti gre kdo kdaj lahko "na jetra", koga ne moreš prebaviti,... in tako trebuh predstavlja skladišče tvojih emocij in misli, kot tudi fizične hrane.
Taoisti pravijo, da črevesje predstavlja naše druge možgane, kjer se tudi nenazadnje gradi tvoj imunski sistem.

80% bolezenskih težav izvira iz našega trebuha, zato je še kako pomembno, da si znamo pomagati sami.

Ta starodavna masažna tehnika je univerzalna, saj je namenjena tako za ženske, kot moške, tako za nosečnice, porodnice, mlade mamice, novorojenčke, malčke, otroke, najstnike, mladostnike, odrasle, za babice in dedke. Skratka masaža, ki je namenjena vsakomur, in ki je bila nekoč del domače lekarne po celem svetu.

Danes statistični podatki kažejo, da ima kar 80% žensk težave s premaknjeno maternico, od koder izvira kar 80% simpotmov bolezni žensk. Ravno tako ima težave s prostato 80% moških, kot tudi več kot 80% posameznikov težave s prebavo.

Ta čudovita starodavna masaža tako postavlja maternico v njen pravilni položaj, odpravlja vzroke simptomov bolezni žensk, poskrbi za odlično pretočnost prostate, kot tudi v trenutku blagodejno vpliva na prebavo.
Cena: 204,92 € Trajanje: 90 minut Šifra artikla: YAMTERAPIJA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti ZGODOVINA ABDOMINAL THERAPY COLLECTIVE

Abdominal terapevtska masaža razmnoževalnih in prebavnih sistemov je poznana in prakticirana že tisoče let. Tehnike so prehajale skozi nepretrgane družinske vezi, uporabljali so jih tako zdravilci in šamani, generacija za generacijo, vse po svetu, od Centralne Amerike do Afrike, Egipta ter Kitajske. Do danes pa se je to sveto znanje večinoma porazgubilo, pozabilo in prikrilo. Z namenom.

Abdominal Therapy Collective je osnovana na več kot štiridesetletnem treningu in izkušjah v masažah, naprapatiki, zeliščarstvu in spiritualnemu zdravljenju. Dr. Rosita Arvigo je razvila tehnike, ki vsebujejo holistični pristop za zdravo nego in vključujejo masažo, anatomijo, psihologijo, zeliščarstvo, prehrano ter čustveno in spiritualno samozdravljenje.

Dr. Rosita Arvigo je bila dolgoletna učenka in asistentka Don Elijio Pantija, enega izmed poslednjih avtentičnih Maya zdravilcev iz Belizeja, in je tista, ki je poskrbela, da se to starodavno znanje, potem, ko je Don Elijio Panti v svojem 103.letu starosti umrl, ni pozabilo.

Ravno tako se je učila pri gospe Hortence Robinson, 73 letni zeliščarski babici v Belizeju, ki je že od svojega 13. leta pomagala dojenčkom priti na svet.

Abdominal Therapy Collective tehnike so odlične pri popravljanju zdrknjenih, povešenih ali zaskočenih maternic, za preventivo in samozdravljenje benigne povečane prostate pri moških ter za lajšanje mnogih običajnih prebavnih motenj.

Rosita je tehnike Abdominal Therapy Collective do danes predala več tisoč posameznikom po svetu, ki jih izvajajo na sebi, na drugih, kot tudi poučujejo druge.

KORISTNOSTI MAYA TREBUŠNE MASAŽE ZA ŽENSKE

"Maternica predstavlja središče ženske in če je izven ravnotežja, potem je celotno življenje ženske v neravnotežju. Maternica predstavlja ženske "druge možgane" in vključuje spiritualno središče njenega bitja" Don Elijio Panti

Ko je maternica izven položaja, takrat je življenjsko pretakanje krvi, limfe, živčnih impulzov in chi-ja (ch'ulel v Maya jeziku) do medeničnega predela, oslabljeno in prekinjeno. To ravno tako lahko povzroči zbiranje krvi, kar povzroči obloge znotraj maternice. To zbiranje lahko vodi v neobičajno izrastke znotraj maternice in menstrualne krče.

Masaža trebuha in medenice pomaga maternici, da se postavi nazaj v pravilni položaj. Ta starodavna majevska masažna tehnika sprosti mišice in napetosti v preponi ter poravna medenico. Tako se cirkulacija krvi in limfnih tekočin pospeši ter poskrbi za odstranjevanje in izločanje nakopičenih hormonov, kar pripomore k ponovni vzpostavitvi pretočnosti v medeničnem predelu in drugih obkrožujočih organih. Vse to je bistveno za dobro medenično zdravje kot tudi za zdravo spočetje, nosečnost in porod.

Ko je prepona stisnjena, se za 40% zmanjša pretakanje krvi v spodnjo polovico telesa, kar povzroči krčne žile, bolečine, otekline in zbadanje v nogah ter pekoče pete. Ker požiralnik poteka skozi prepono, zmanjšanje pretočnosti ravno tako vodi do prebavnih težav, kronično slabo prebavo in zgago. Če medenica ni poravnana, to ovira nemoteno potekanje živčnih impulzov do najvažnejših živcev v spodnjem trebušnem predelu, kar oslabi medenično področje, ki poteka skozi sakralno, križnično odprtino. Ko medenica ni poravnana, ravno tako lahko vpliva na udoben položaj otroka med nosečnostjo.

Masaža je zelo vsestranska in deluje na fizičnem, čustvenem spiritualnem nivoju ter pomaga telesu v ponovno ravnotežje in harmonijo. Terapevti poročajo o več kot 50% uspešnosti naravnega spočetja pri parih, ki se srečujejo z zanositvenimi težavami. Pri teh terapijah sta vključena oba, ženska in moški, kot tudi nove prehranske navade, prilagoditev življenjskega stila in zeliščne terapije za povečanje plodnosti. Mnogim ženskam je uspelo ohraniti, s samonegovanjem in profesionalnimi terapijami, svojo maternico pred kirurško odstranitvijo. Posamezniki, ki se masirajo vsakodnevno, pospešijo samozdravljenje, kar jim omogoča, da okrepijo in ozdravijo sami sebe.

Online Abdominal Therapy Collective in YAM izvaja Blanka Thomas, Maginja Blinkita, učenka dr. Rosite Arvigo, ki je več kot 11 let izvajala terapije v Sloveniji, potem pa se je leta 2019 preselila z družino v Belize, kjer je v letu 2021 tudi pri dr. Rositi Arvigo osebno opravila učiteljski izpit in tako postala Učiteljica YAM Abdominal Therapy Collective, in ki zdaj svoje prostrano znanje in bogate izkušnje deli z drugimi ter jih podpira na njihovi poti opolnomočenja v tukaj in zdaj.