Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
BlinkitArt Mistična Mira

BlinkitArt Mistična Mira

Mistična Mira (Commiphora Myrrha) ima topel zemeljski, lesni vonj, z nežnimi balzamičnimi podtoni. Mira je tipično mešana s kadilom Tamjan, Pricley hruško, perujskim kopalom in drugimi. Mnoga ljudstva jo uporabljajo že stoletja kot sestavino v kadilu, kot parfum, in je najdena v svetih oljih Židov ter Kyphov v Egiptu za balzamiranje in zaplinjevanje. Mnogi verjamejo, da prižiganje svetega kadila Mira odžene zle duhove stran in prečisti ceremonialne pripomočke, enako kot to naredi kadilo Tamjan ali mešanica obeh, kot tudi verjamejo, da prinaša v dom srečo in denar. Mira krepi živčevje in emocije, prečisti občutke apatije, šibkosti in pomanjkanja iniciative, ter v tebi prebudi motivacijo, ter krepi moč in pogum. Mira prinaša jasnost, fokus in moč, potrebno v težkih časih. Njen hladilni in pomirjajoč učinek prečiščuje jezo ali razdražena emocionalna stanja. Slavno kadilo »Povezava z Zemljo« se uporablja od antike dalje je mešanica Pricley hruške, perujskega kopala in mire, ki zagotavlja stabilen, negujoč in zaščitniški vonj za odpiranje tvojega notranjega templja.

Postopek za uporabo: Obvezni pripomoček oglje in posodica! Najprej prižgeš oglje, potem dodaš na žareče oglje ščepec ali dva kadila Kopal in se prepustiš nebeškim vonjavam na Zemlji.
Novo
Cena: 36,60 € Cena brez DDV: 30,00 € Znesek DDV: 6,60 € Neto: 1 kom Šifra artikla: KADILO-MIRA Na zalogi: NE (rok dobave 4-6 dni)
Količina:
Podrobnosti Maji, kot tudi druge tradicionalne kulture, prepoznajo bolezni duše ali duha ravno tako kot bolezni telesa in se zavedajo, da vedno obstajajo tako spiritualni kot fizični vzroki.

Moderna medicina začenja sprejemati zdravilne modrosti Majev in drugih starodavnih kultur. Številne znanstvene študije omenjajo povezavo med visokim krvnim pritiskom, artritisom, boleznimi srca, rakom, depresijo, preveliko telesno težo, bulimijo, anoreksijo ter drugimi številnimi boleznimi modernega časa z nerešenim emocionalnim stresom, in potrjujejo, da možganska kemija vpliva na naša mentalna in emocionalna stanja.


Maya Spiritualno čiščenje prostora je namenjeno čiščenju vseh zastalih ali škodljivih spiritualnih energij v prostoru, stanovanju, hiši, poslovnem objektu in okolici, kjer se uporablja Maya kadilo Kopal, molitve in spiritualno zeliščna voda, ki očisti prostor vseh negativinih spiritualnih energij in ga namagneti za najvišje dobro vseh vključenih v stanovanju, hiši, poslovnem prostoru ali okolici.

Zastala spiritualna energija je največkrat posledica negativnih čustev, misli ali dejanj, ki povzročajo vsesplošni stres v prostorih ali okolici, kar seveda močno vpliva na psihofizično stanje vsakega posameznika in se najpogosteje izraža kot notranji nemir, utrujenost, nespečnost, melanholičnost, zaskrbljenost, dvomi, blodnje, strahovi in druga neharmonična stanja telesa, uma, duše in duha.

Če si se ravno na novo preselil-a v čisto novi dom, je priporočljvo očistiti vse spiritualne energije in napore, ki so jih pustili mnogoteri izvajalci, medtem, ko so 'čarali' tvoj nov dom. Če že dolgo živiš v istem stanovanje ali pa si se ravno preselil-a v nenovo stanovanje ali hišo, je še kako pomembno, da se očistijo vseh predhodne neharmonične spiritualne energije, ki so nastale zaradi bolezni, nerazumevanja, ločitve, prepirov, nasilja, zlorabe ali smrti prejšnjih lastnikov, in ki najpogosteje 'prebivajo' v stenah, omarah, preprogah, zavesah, v vratnih ali okenskih okvirih, itd.

V nezračnih, temnih in zapuščenih mestih, prostorih, stanovanjih, hišah in objektih, kjer že dolgo ni bilo 'življenja', se ponavadi naselijo izgubljene duše ali prestrašeni spiriti, ki lahko na različne načine zahtevajo našo pozornost, saj si po večini želijo izvedeti za pot, ki vodi proti Svetlobi in Čisti Ljubezni, in asistenco pri prehodu iz našega fizičnega v njihov pravi spiritualni svet.

Končni namen Maya Spiritualnega čiščenja prostora je priklicati spiritualno energijo v tvoje stanovanje, hišo, poslovni prostor ali okolje, ki bo ustvarila obilje, zdravje, ljubezen, mir, svobodo in srečo ne samo zate, temveč tudi za vsakega posameznika, ki prebiva tam.

več na: www.akademija-zivljenja.si

Sestavine: Kopal je gumijevo lubje ali smola bele, bledo rumene ali rumenkasto oranžne barve, ki kadar tli na oglju, proizvaja bogate in okusne dišave, z vonjem po boru in limoni. Kopal izvira iz Mehike in Srednje Amerike, kot kadilo so ga že nekoč uporabljala ljudstva v obredih in ceremonijah, in še danes je tako.