Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
49-gridna svetlobna mreža JEZIK SVETLOBE

49-gridna svetlobna mreža JEZIK SVETLOBE

Jezik Svetlobe po starodavni, nepretrgani majevski tradiciji curanderosov iz Vera Cruza iz Mehike, in svetlobne mreže so energijski blue print načrti našega svetlobnega energijskega telesa ali aure, kjer nosimo vtise iz tega in iz preteklih življenj.

Svetlobno energijsko polje ali aura, je močno povezana z našo podzavestjo, in ko tako na novo informiramo in programiramo svoje svetlobno energijsko polje, s tem informiramo in reprogramiramo našo podzavest vseh vzorcev, resnic in programov, ki nas delajo majhne, bolne, odvisne, izgubljene in nas držijo v nevednosti in ignoranci.

Obstajajo 7-gridna svetlobna mreža ali matrika, ki ima moč delovanja 17 mesecev. Potem obstaja 49-gridna svetlobna mreža, ki jo mi sami časovno opredelimo, npr. do kdaj želimo, da se nekaj tudi zgodi in manifestira, in potem obstaja 144-gridna mreža, ki se jo naredi za življenjski namen, za dušno pot, za katerokoli področje v življenju in je načeloma doživljenjska in časovno neomejena, odvisno od namere same.

JEZIK SVETLOBE PO STARODAVNI MAJEVSKI NEPRETRGANI TRADICIJI CURANDEROSOV IZ VERA CRUZ, MEHIKE

Majevska umetnost manifestacije skozi barve, zvoke, besede, svetlobo, sveto geometrijo.
Jezik Svetlobe je uporaba barvne svetlobe, zvoka in svete geometrije, da se ustvarijo jasna sporočila.

Vsaka misel nosi svoje sporočilo. Sporočila tako potujejo iz tvoje aure v tvojo podzavest in po tvojih možganskih nevronskih mrežah, kjer so spremenjene v elektromagnetične impulze.

Ti impulzi oblikujejo sporočila v koncepte in jezik, ki ga lahko tvoj zavestni um razume. Jasne misli z jasnimi namerami ustvarjajo sporočila, ki se, kot Jezik Svetlobe, pojavljajo iz tvojih možganov v tvojo okolico.

Tako je oblikovana tvoja aura. Tako Spirit ve, s čim resoniraš v življenju. Spirit te potem
hrani z energijo, s katero resoniraš, ali če ne, ti Spirit prinese ravnotežje.

Jezik Svetlobe struktuira vse: tebe, tvoje zdravje, tvoja razmerja, tvoje finance, tvoj dom in vse, česar se tvoja aura ali misli dotaknejo.

Zdaj si/smo, bolj kot kadarkoli prej, pripravljen-i na to!

Tvoje misli ustvarjajo tvojo resničnost. Vsaka misel, ki jo imaš, je na podzavestnem nivoju sestavljena iz določene sekvence barvnih geometrij.

Te geometrije se premikajo s hitrostjo onkraj svetlobne hitrosti. Maji so vedeli, kako dostopati do teh “svetlobnih kod” v svojem podzavestnem umu in jih uporabili za oblikovane njihove zavestne resničnosti.

Da pa bo Jezik Svetlobe deloval v svojih najbolj mogočnih aspektih, je za to potrebno določeno stanje zavesti.

Tukaj so trije principi, s katerimi “mora” biti tvoj zavestni um v poravnavi:
1. Tvoje misli ustvarjajo tvojo resničnost
2. 100% si odgovoren za svojo lastno resničnost
3. Tako, kot zgoraj, tako spodaj

Zaenkrat je še vedno manj, kot 1% svetlobe na tem planetu uporabljene fizično, in manj, kot 1% svetlobe je na tem planetu uporabljene emocionalno/spiritualno.

Svetloba je dragocen vir, in ki je lahko programirana in uporabljena, da ustvari željeni rezultat, kot tudi ti njena uporaba daje zavestno kontrolo in nadzor na tvojo lastno resničnostjo.

Svetloba je ultimativna oblika energije, ki je na voljo vsem nam ves čas!

Uporabi jo za najvišje dobro tebe same-ga in celotnega planeta.

DARILO!!! NAROČIŠ ENO 49-GRIDNO SVETLOBNO MREŽO IN DOBIŠ DVE!!!
Novo
Cena s popustom: 311,46 € Redna cena: 677,10 € Neto: 1 kom Šifra artikla: JEZIKSVETLOBE2 Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Maginja Blinkita,
25ta generacija nepretrgane linije curanderosov Jezika Svetlobe iz Mehike
posvečena Saq I'x, Bela Jaguarka
NAN Maya Varuhinja Časa

MAGINJA BLINKITA
Leta 2008 je skozi študij tradicionalne majevske medicine postala del nepretrgane majevske zdravilske rodbine iz Belizeja in varuhinja te starodavne modrosti. Istega leta je postala del nepretrgane Inka in Laika zdravilske linije skozi Munay Ki. Tri leta kasneje je postala del nepretrgane majevske zdravilske rodbine curanderosov v Guatemali, kot tudi del nepretrgane zdravilske linije Amazona in Andov skozi šamanski način zdraviteljstva, in leta 2020 je postala 25-ta generacija nepretrgane zdravilske linije majevskih curanderosov, zdraviteljev iz Vera Cruz, Mehike.

Njeno svetlobno energijsko polje ali aura je tako prava zakladnica starodavnih modrosti, tehnik in znanj, ki jih je voljna telepatsko in virtualno deliti z vsemi, ki se boste odločili za to 33-dnevno popotovanje.