Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
e-knjiga KNJIGA O HIPNOZI

e-knjiga KNJIGA O HIPNOZI

Iskreno me veseli, da si se odločila za nakup BlinkitArt e-knjige o hipnozi, kjer je vključen tudi scenarij za samohipnozo “AKTIVACIJA 12-nitnega DNK”.

In da si se odločila za nakup, pomeni, da si dobila klic, in da si pripravljena na spremembo. Da se želiš spremeniti. Da je tukaj nekaj, kar te je mučilo že dlje časa. In zdaj je čas, da to sprostiš. In lahko spremeniš to. Lahko narediš to, ker so to problemi ustvarjeni s tvojim umom, in ti problemi se bodo odpravili s tvojim umom. Vse, kar potrebuješ je vodstvo, in lahko si vodena iz problemov v rešitve.

Spomni se, da imaš znotraj sebe najnaprednejši računalnik, danes poznan človeku. In če pritisneš na prave tipke, lahko v svojem življenju ustvariš vse, kar si zaželiš, oziroma na kar se vibracijsko in frekvenčno uglasiš. Če zaigraš svojo srčno simfonijo uglašeno, lahko manifestiraš najlepše sanje v resničnost v tukaj in zdaj in postaneš najboljša verzija same sebe.

Seveda pa so vsem nam “pozabili” dati ob rojstvu navodila za uporabo tega super računalnika, zato smo tudi mi skozi odraščanje “pozabili”, kako se ga uporablja.

Zdaj je čas, da se spomniš in ponovno aktiviraš svoj super računalnik, svoj 12-nitni DNK, svojo fizično, emocionalno, mentalno in spiritualno inteligenco, da boš lahko jasno videla, jasno slišala, jasno čutila, jasno vedela in jasno zaznavala.

Knjiga, ki bo (p)odprla tvoj um in razširila tvojo zavest, da boš zavestnejše surfala na možganskih valovih in jih uporabljala pri manifestaciji ljubezni, zdravja, denarja, uspeha, finančne prosperitete, obilja, blaginje in bogastva, ali svojih najlepših sanj v resničnost.

Kot boš lahko kmalu spoznala v nadaljevanju te e-knjige, je hipnoza ena izmed najstarejših NARAVNIH in najučinkovitejših tehnik, ki so jo uporabljali že v starodavni majevski tradicionalni medicini, pri Majih, Egipčanih, Grkih,...

Spomni se, da se vse začne iz tvoje notranjosti! Nebo ni omejitev!
Cena s popustom: 55,00 € Redna cena: 80,85 € Neto: 1 kom Šifra artikla: HIPNOZA-EKNJIGA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti HIPNOZA V TVOJEM VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

Mnogo ljudi, ko sliši za hipnozo pravi: “Ne, jaz ne morem biti hipontiziran.” Ti ljudje so bili napačno informirani o tem, kaj hipnoza je, in kaj hipnoza ni. Ni nujno, da si v nekakšnem nezemeljskem transu, da bi bila hipnotizirana. Hipnoza je naravno stanje, skozi katerega vsi mi vsakodnevno prehajamo. Mnogo tvojih normalnih aktivnosti je dejansko izpeljano pod hipnozo, ne da bi bila sploh zavedna tega.

Hipnozo si najlažje predstavljaš če jo primerjaš z vožnjo avtomobila na dolgo razdaljo. Poznaš ta občutek. To ne pomeni, da pozabiš na vse, to pomeni, da si se samo odklopila od nepomembnih dražljajev, in kjer je cesta tvoj fokus. Ce bi se kaj zgodilo, kar bi zahtevalo tvojo pozornost, kot je na primer avto, ki te želi prehiteti, bi bila, tako tvoje telo, kot tudi tvoj um, sposobna v hipu pravilno odreagirati. Ravno tako bi bila v vsakem trenutku sposobna opaziti čudovita drevesa ali stare kmečke mline, ali karkoli drugega, ko bi se peljala mimo.

Drugi primer vsakodnevne hipnoze je računalnik. Ljudje, ki uporabljajo računalnik, so fokusirani na tisto, kar počnejo, vendar pa lahko sočasno odogovorijo na telefonski klic in se pri tem inteligentno pogovarjajo.

Potem je tukaj lep primer igranje videoigric ali surfanje po facebooku. Če bi te medtem nekdo nekaj vprašal, bi mu brez problema odgovorila nazaj, hkrati pa bi imela občutek, da si bila samo nekaj trenutkov na facebooku, vendar pa bi ti ura na računalniku ali telefonu povedala drugače. To je zato, ker imaš pod hipnozo popačen občutek za čas. To je popolnoma normalno, in to lahko izkušaš tudi skozi poslušanje hipnoze ali samohipnoze.

Torej, terapija z uporabo hipnoze, ni nič drugačna od vožnje avtomobila, igranja video igric, surfanja po facebooku. Mnogo ljudi, ki so v te aktivnosti redno in vsakodnevno vpleteni, niti pomisli ne na to, da so v transu, vendar so. So v najlažjem hipnotičnem stanju, poznanem kot Alfa. Mimogrede, ker je branje tudi ena izmed oblik hipnoze, naj te razveselim, da si v tem trenutku, ko to bereš, v Alfa hipnotičnem stanju.