Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
e-knjiga YOKHAH MAYA

e-knjiga YOKHAH MAYA

Okoli 7.000 let pr.n.št. so mezoameriške kulture v Mehiki prakticirale fizično, mentalno in spiritualno disciplino, ki jo je kasneje Itza Maya šamanska rodbina poimenovala Yok'Hah Maya. Današnja Yok'hah Maya tako temelji na starodavnih učenjih Olmekov, Toltekov, Zapotekov, Teotihuakanov, Majev in Aztekov.

Yok'hah Maya je holistična pot, predstavljajoč koncept časa v svoji spiritualni disciplini, kot kriterij, ali kot maksimalna integracija, ki te oskrbuje s temelji o kozmični filozofiji, ki so prepleteni s starodavnimi tehnikami, ki te vodijo, da živiš v harmoniji s cikli naše Matere Zemlje, Očeta Sonca in Kozmosa, in te globoko povežejo z lepoto, močmi in ritmi naravnega sveta.

Yok'hah Maya je tako tukaj z namenom, da ponovno odkriješ svoje človeško jedro, ga raziščeš in uporabiš, kot energijski vir za svojo osebno moč, v vsej svobodi, čistosti, iskrenosti in z vsem spoštovanjem. Ravno tako podpira tvojo osebno rast, prinaša kontrolo nad tvojimi telesnimi procesi in izboljša tvoje prirojene spiritualne sposobnosti, razširi tvojo zavest in sposobnost predstavljati si druge dimenzije in povezati se s kozmičnim virom. Cilj in namen je pot sama.
Novo
Cena s popustom: 81,15 € Redna cena: 130,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: EKNJIGAYOKHAH Na zalogi: DA
Količina: