Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet SONCE

Maya amulet SONCE

Ključne besede: Sonce, lovec, varnost in zaščita, reševati spiritualne teste, roža, obraz, zveza, celostnost, vzpenjanje, brezpogojna ljubezen, solarno mojstrstvo, Kristusova, Buda, Krišna, Quetzalcoatl zavest, jezik svetlobe, ekstaza, brezmejna blaženost, krona kreacije, spiritualna svetloba in razsvetljenje.


Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: AHAU-SONCE Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Veličastno Sonce Ti daje moč življenja, brezpogojne ljubezni, razsvetljenja in v Tebi prebuja čisti potenical, seme Kristusove, Buda, Krišna in Quetzalcoatl zavesti. Usmeri pozornost na lastni preporod, izkaži spoštovanje našim prednikom ter se poveži z njihovimi vodniki in jih zaprosi za modrost.

Ahau je izražanje božanske narave v vseh mislih, čutenjih in delovanjih. Ko si v harmoniji in svoji moči, takrat si prežet z energijo ljubezni, svetlobe in miru, in takrat tvoj nasmeh na obrazu prihaja iz tvoje globoke notranjosti. Dopusti siju svojega notranjega sonca, da te razsvetli in prerodi ter v tebi prebudi božanskega otroka. Izkaži spoštovanje prednikom ter se poveži z njihovimi vodniki ter začuti njihovo brezpogojno ljubezen, svetlobo in svobodo v sebi.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si