Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet PES

Maya amulet PES

Ključne besede: Zakon, avtoriteta, odprava diktatorstva in drastičnih ukrepov, razvijanje ljubezni, eno srce, zvestoba, preboj, novi začetki, razmerja, sopotniki usode, seksualnost, čustveno-fizična raven, ego, preoblikovanje preteklosti, spiritualna moč, varuhi in vodniki.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: OC-PES Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Pes te uči zanesljivosti in ljubezni iz srca, tudi takrat, ko ti tvoja čustva govorijo drugače. Ker so močna čustva potrebna pri telepatiji in strast na višjih nivojih razumevanja, je pomembno, da se izražaš, namesto da dušiš strasti in zanikaš svoja čustva. Uživaj z družino in prijatelji, izrazi svoje občutke in začuti globoko srčno povezavo z vsakim in vsem, ter se združi z mavričnimi popotniki. Bodi zvest svojemu bistvu in svoji lastni spiritualni poti. Prisluhni svoji intuiciji in srčnim željam ter dopusti, da te vodijo skozi dan in uživaj v vsakem danem trenutku. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti življenje polno strasti in magične radosti v sebi in svoji okolici. Juhu! To je to!

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si