Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet ZEMLJA

Maya amulet ZEMLJA

Ključne besede: Znanje, misel, modrost, mentalni prenos in jasnost, kadilo, zemlja, moč, gibanje, potres, osrediščenost, sinergija, sočasnost, zemeljske sile, višja frekvenca in evolucija, varuh zemlje, kristalno zdravljenje, ščit.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: CABAN-ZEMLJA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Zemlja Ti daje moč prizemljenosti in kristalnega zdravljenja. Sledi svojim nogam, kamorkoli Te vodijo. Začuti svetost življenja in prebudi v Sebi strastno vodstveno moč. Vstopi skozi vrata evolucije. Sprejmi Ljubezen Matere Zemlje ter se ji zahvali za njene darove.

Zemlja v tem času dviguje svojo frekvenco in tako postaja zvezda ter se premika v polnejše izražanje svojega potenicala. Tukaj višje dimenzije bivanja postanejo resničnost. Caban je sposobnost razmišljanja in je evolucija človeškega uma, ki govori o programiranih mislih in njihovih pozitivnih in negativnih učinkih. Začuti svetost življenja in čudež darovanja, sprejmi ljubezen Matere Zemlje ter bodi hvaležen za njene darove. Odpri vrata evolucije in ustvari novo resničnost, čas in prostor ZDAJ. Odličen čas za čiščenje vseh tistih miselnih vzorcev, prepričanj in resnic, ki nič več ne služijo tvojemu namenu. Z opazovanjem tega procesa in z zavestnim delovanjem, gibanjem in valovanjem, brez čustvenih navezanosti ali sodb, si boš pričaral čist, umirjen in zadovoljen um. “Hodi svoje besede” ali deluj tako kot govoriš. Sledi svojemu srcu in svojim nogam, kamor koli te vodijo, da boš hodil v koraku z drugimi lahkotno in z radostjo. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti svetost življenja v sebi ter svoji okolici.

več v rubriki Horoskop ali Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si