Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet OPICA

Maya amulet OPICA

Ključne besede: Nit Usode, igra, magija, iluzija, nedolžnost, spontanost, notranji otrok, humor, opica, prosojnost, iskanje odgovorov v času in prostoru, neskončnost, izvorna modrost, inteligenca, evolucija, človeško življenje, ustvarjalnost in družbeno služenje, združenje moškega in ženske.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: CHUEN-OPICA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Opica je tkalka ali snovalka časa, ki plete svetlobne niti in ustvarja resničnost ter iluzijo, v kateri živimo. Moč opice je moč humorja. Spusti iluzijo ega, prebudi božanskega otroka v sebi, odkrij svojo posebnost, uporabi humor ter se prepusti magiji življenja. Uživaj in veliko se smej!

Moč opice je moč humorja. Tisti, ki se ne morejo smejati na svoj račun in na svoja dejanja, sami izberejo svojo nesrečo. Ko bomo vsi skupaj, kot človeštvo in vsak sam, spustili zapletenosti, ki ustvarjajo strah in sodbe, bomo dovolili sebi in drugim postati tisto, kar resnično smo: preprosta, naravna in razvijajoča se bitja, največji čudež narave. Vedi, da si sam odgovoren za svojo lastno srečo, zato spusti iluzije ega, bodi kot brezskrben otrok, ponovno odkrij svojo posebnost in se odpri za vse, kar ti prinaša življenje. Izzive sprejmi kot priložnosti, in jih rešuj z igrivostjo in humorjem. Prisluhni svojemu Božanskemu Otroku. Uživaj v iluzijah in izrazi svoja ustvarjalna in umetniška hrepenenja ter druge skrite potenicale. (P)ostani zavestni soustvarjalec novega časa in kreacije, in se prepusti igri, smehu, radosti in veselju! Vedi, da vse, kar si in vse, kar ustvarjaš, je izraz Božanskega skozi tebe. Življenje je magično lepo in ti z njim!

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si