Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet VETER

Maya amulet VETER

Ključne besede: Duh, dihanje, veter, kristalna jasnost, čistost, navdih, resnica, prisotnost, integracija polarnosti, sokreator resničnosti, preprostost, nevidne sile, humor, sporočila, premik onstran iluzij, nepričakovane priložnosti.


Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 13,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: IQ-VETER Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Veter je nosilec sporočila, resnice in humorja, kot tudi je tista destruktivna sila, ki lahko zruši še tako zanesljive temelje, omejitve in prepričanja, zato usmeri svoje spiritualno jadro v soglasju s spremembo. Poišči sporočila v premikanju vetra in razcvetanju cveta. Poveži se z naravo. Pri komunikaciji dovoli, da te vodi dih Duha.

Ta energija predstavlja Srce Neba in delovanje božanskih bitij, dajajoč moč življenju in moč naravi. Je prostor med zemljo in nebom, nevidni prostor med materialnimi stvarmi in prostor znotraj tebe.

Razširi svoja spiritualna krila in se dvigni nad te omejitve ter postani odprt za nove možnosti in nepričakovane priložnosti. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti kozmično prisotnost Boga v sebi in svoji okolici.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si