Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Zdravilno kolo Ixchel

Zdravilno kolo Ixchel

Ix'chel je majevska boginja zdravljenja, plodnosti, poroda, Lune in vode. Je Gospa Mavrica in je kraljica vseh Boginj. Je zaščitnica žensk in otrok, in kot najboljša prijatejica varuje in pomaga zdravilcem.Zdravilne rastline podpira pri rasti in do njih vodi zdravilce. Je varuhinja vseh gozdov in kraljica gozdnih spiritov, ki varujejo rastline in živali.

Boginja plodnosti materinstva, poroda in Lune

v kombinacijami z osmimi spiritualnimi energijami, v tebi prebuja nove začetke, plodnost in materinstvo.

Platno 3o cm, akrilna barva, leseni Maya amuleti
Novo
Cena s popustom: 115,00 € Redna cena: 130,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: ES-ZDKOLO Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Že pred leti sem začela ustvarjati energijsko spiritualne intuitivne slike neposredno na notranje stene domače hiše, saj so me enobarvni prostori strašno dolgočasili. In če bi bilo po moje že od malega ;), potem bi bile zdaj že vse hiše, stavbe in zgradbe v Sloveniji in po svetu 'preoblečene' v mavrične barve. Spomnim se časa, ko sem se vozila z busom v srednjo šolo na Poljansko in medtem v mislih izbirala primerne barve za stavbe, mimo katerih smo se vozili, in jih na hitro miselno pobarvala ter se seveda zraven spraševala, zakaj že so stavbe tako sive in puste in brezdušne. Pa tako malo je treba ... izbrati barvo življenja in prebarvati fasado ter notranjost.

Potem sem ravno v tistem času obiskala nekaj znamenitosti svetovno znanega arhitekta, danes že pokojnega, Hundertwasserja, ki je vse povsod po svetu naredil čudovite zgradbe, mavrične hiše, pravljično zdravilišče, pa čarobni vrtec in cerkev in stanovanjske četrti, ... hiše neverjetnih oblik, z valovitimi tlemi, krivimi stenami, z mozaiki in mnogoterimi barvami, z zelenicami in drevesi na strehi, saj je Hundertwasserjeva filozofija, da toliko kot vzamemo zemeljske površine za postavitev hiše, toliko jo moramo nadomestiti vse povsod po hiši.

Kreacija in manifestacija energijsko spiritualno intuitivnih slik na plantu se je začela na Maya Tzolkin dan 2 Nevihta, Kawak. Kot prva se je rodila slika Srčna Kreacija in potem so se ta isti dan ustvarili še dve, Spirala Časa in Mavrična Jagurka. Kreacija in manifestacija novih energijsko spiritualno intuitivnih slik na plantu se je zgodila na dan Ox Lahun Ix ali na 13 Jaguar ali 13. avgusta 2009.

In od takrat naprej se rojevajo nove in nove ;)

Energijsko spiritualne intuitivne slike delam po trenutnem navdihu ali po naročilu!

magično in mavrično še naprej,

Maginja Blinkita

Maginja Blinkita