Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual TRS

Maya dnevnik nagual TRS

Ključne besede: Avtoriteta, sveti oltar, raziskovanje, prostor, prebujenost, časovno/prostorski popotnik, nebeški sprehajalec, angelski glasnik, steber nebes, pogum, sočutje, misteriozno potovanje, obilje in ponovno rojstvo, vrnitev k izvoru, družbeni vplivi.

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-AJ-TRS Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Popotnik ali Nebeški Sprehajalec je Tvoj glasnik svetlobe, ki ti daje zmožnost potovati skozi čas in prostor. Odpravi se na pot, dobesedno ali v metafori. Naj ne bo noben cilj preveč oddaljen. Popotnik Te uči,kako lahko z uporabo časa, kot svojega zaveznika, spremeniš Sebe in resničnost, v kateri živiš.
Aj je steber, ki združuje nebo in zemljo in simbolično predstavlja zavest družine in družinske vezi. Je povezava s preteklimi in bodočimi generacijami. Trs predstavlja zapletenost, prepletenost ter soodvisnost znotraj velike družine, zato usmeri danes pozornost v svojo družino in druga razmerja in mogoče se boš počutil bolj domače z njimi, vendar pa bodi pazljiv, da se ne zapleteš pregloboko z zastarelimi in zakoreninjenimi družinskimi vzorci, ki nič več ne služijo tvojemu namenu in te kaj hitro lahko spravijo v zmedenost, kaj je prav in kaj ne. Preveliko možnosti paralizira človeka. Aj ti daje pogum, da prebiješ novo globino in te uči, da lahko z uporabo časa kot svojega zaveznika spremeniš vse, kar si želiš.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si