Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual ZORA

Maya dnevnik nagual ZORA

Ključne besede: Globina, zora, dualnost, priložnost skozi spremembo, misteriji, vedrina, svetišče, mir, pogled navznoter, tema, potovanje vase, tihost, čas sanjanja, matrika sanjskega polja in sanjsko raziskovanje, intuicija, obilje.

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-AQABAL-ZORA Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Temna noč prinaša sanje in intuicijo. V kraljestvu sanj obstaja samo obilje. Vse je popolno. Noč je prinašalka zore, ki razjasni in razsvetli cesto življenja. Predstavlja notranje svetišče, mesto skrivnosti in podzavesti.

Akbal je simboliziran kot zarja ali srečanje svetlobe in teme, in je enakovredno izražanje dveh, ki se združita v eno, zato predstavlja istočasno svetlobo in temo. Je polarnost: mrak in zora, dve strani enega kovanca, dve nasprotni energiji, sončni vzhod in sončni zahod, kot tudi najtemnejši del noči in prvi žarek sončne svetlobe. Kdo lahko natančno reče, kdaj se noč konča in kdaj začne dan? Vedno je nekaj svetlobe v noči in nekaj teme v dnevu.

Čas za opazovanje zvezd. Sledi svoji intuiciji. Noč ti prinaša obilje preroških sanj. V kraljestvu sanj obstaja samo obilje in vse je popolno. Združi se s svojo globoko tišino, spusti svoje strahove iz otroštva, počasti svoje notranje svetišče in sprejmi darila, ki čakajo nate.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si