Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual OPICA

Maya dnevnik nagual OPICA

Ključne besede: Nit Usode, igra, magija, iluzija, nedolžnost, spontanost, notranji otrok, humor, opica, prosojnost, iskanje odgovorov v času in prostoru, neskončnost, izvorna modrost, inteligenca, evolucija, človeško življenje, ustvarjalnost in družbeno služenje, združenje moškega in ženske.

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-BATZ-OPICA Na zalogi: DA
Izdelek je bil umaknjen iz prodaje!
Podrobnosti Opica je tkalka ali snovalka časa, ki plete svetlobne niti in ustvarja resničnost ter iluzijo, v kateri živimo. Moč opice je moč humorja. Spusti iluzijo ega, prebudi božanskega otroka v sebi, odkrij svojo posebnost, uporabi humor ter se prepusti magiji življenja. Uživaj in veliko se smej!

Moč opice je moč humorja. Tisti, ki se ne morejo smejati na svoj račun in na svoja dejanja, sami izberejo svojo nesrečo. Ko bomo vsi skupaj, kot človeštvo in vsak sam, spustili zapletenosti, ki ustvarjajo strah in sodbe, bomo dovolili sebi in drugim postati tisto, kar resnično smo: preprosta, naravna in razvijajoča se bitja, največji čudež narave. Vedi, da si sam odgovoren za svojo lastno srečo, zato spusti iluzije ega, bodi kot brezskrben otrok, ponovno odkrij svojo posebnost in se odpri za vse, kar ti prinaša življenje. Izzive sprejmi kot priložnosti, in jih rešuj z igrivostjo in humorjem. Prisluhni svojemu Božanskemu Otroku. Uživaj v iluzijah in izrazi svoja ustvarjalna in umetniška hrepenenja ter druge skrite potenicale. (P)ostani zavestni soustvarjalec novega časa in kreacije, in se prepusti igri, smehu, radosti in veselju! Vedi, da vse, kar si in vse, kar ustvarjaš, je izraz Božanskega skozi tebe. Življenje je magično lepo in ti z njim!

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si