Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual SONCE

Maya dnevnik nagual SONCE

Ključne besede: Sonce, lovec, varnost in zaščita, reševati spiritualne teste, roža, obraz, zveza, celostnost, vzpenjanje, brezpogojna ljubezen, solarno mojstrstvo, Kristusova, Buda, Krišna, Quetzalcoatl zavest, jezik svetlobe, ekstaza, brezmejna blaženost, krona kreacije, spiritualna svetloba in razsvetljenje.

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-AJPU-SONCE Na zalogi: DA
Izdelek je bil umaknjen iz prodaje!
Podrobnosti Veličastno Sonce Ti daje moč življenja, brezpogojne ljubezni, razsvetljenja in v Tebi prebuja čisti potenical, seme Kristusove, Buda, Krišna in Quetzalcoatl zavesti. Usmeri pozornost na lastni preporod, izkaži spoštovanje našim prednikom ter se poveži z njihovimi vodniki in jih zaprosi za modrost.

Ahau je izražanje božanske narave v vseh mislih, čutenjih in delovanjih. Ko si v harmoniji in svoji moči, takrat si prežet z energijo ljubezni, svetlobe in miru, in takrat tvoj nasmeh na obrazu prihaja iz tvoje globoke notranjosti. Dopusti siju svojega notranjega sonca, da te razsvetli in prerodi ter v tebi prebudi božanskega otroka. Izkaži spoštovanje prednikom ter se poveži z njihovimi vodniki ter začuti njihovo brezpogojno ljubezen, svetlobo in svobodo v sebi.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si