Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya dnevnik nagual ZAJEC

Maya dnevnik nagual ZAJEC

Ključne besede: Lepota, eleganca, umetnost, harmonija, zvezdno seme, oktava, razširjena, brezpogojna ljubezen, jasno zaznavanje, seme, sejanje, kalitev, realizacija, kreacija, življenje.

Ročno izdelan usnjen dnevnik, informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo, kot tudi je namenjen Tvojemu dnevnemu sledenju Tzolkin energij, Tvojim lastnim spoznanjem in odkritjem.

Dimenzije14x11,5 cm, vsebuje 256 praznih oz. črtanih strani.
Novo 10% popust
Cena s popustom: 40,50 € Redna cena: 45,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: D-QANIL-ZAJEC Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Zajec ali zvezda simbolizira zmožnost hitrega razmnoževanja in novega življenja. Lamat simbolično prikazuje, da je ljubezen to, kar si in ti pravi, da sprejmi sam sebe in od tod sprejmi vse, kar je, natančno tako, kot je in ne spreminjaj. Moč zvezde je vedenje, kdaj je tvoja stvaritev končana. Nič več in nič manj. Zvezda je zmožna dati vedno malo več, kar ustvari njeno kreacijo veličastno ter lepoto izžareva v svet, in tako kreacija postane umetnost.

Tvoje življenje je umetniško delo. Tako kot ga vidiš, tako se pojavi. Izkoristi darilo Lamata in stopi z lahkotnim korakom naprej, saj se danes vse, samo do sebe, dogaja hitreje. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti kozmično brezpogojno ljubezen v sebi in svoji okolici.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si