Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya TZolkin 2012

Maya TZolkin 2012

TANČICA JE ODKRITA IN SKRIVNOST MAJEV JE RAZKRITA!

MAYA TZOLKIN 2012 je univerzalna knjiga o človeku in času, o življenju in energijah, o spiritualnih kozmičnih silah in transformaciji, o številih in simbolih, o evoluciji zavesti ter kvantnem skoku, o začetkih in koncih, o letu 2012 in novi resničnosti.

»Danes je jasno, da je Maya koledar najpomembnejša zapuščina v zgodovini človeštva za današnji čas in za čas, ki šele prihaja in v katerega stopamo.« dr. Carl Johan Calleman

Knjiga Tzolkin ti bo odgovorila na marsikateri zakaj in kako, odkrila tančico iluzije ter razkrila večtisočletno pozabljeno skrivnost ali tista starodavna znanja in modrosti domorodnih ljudstev Centralne in Južne Amerike, ki bodo popolnoma spremenila tvoj pogled na sebe, svet in resničnost v kateri živiš.

Si spiritualno galaktično bitje z edinstvenim zemeljskim poslanstvom. Zavedaj se mnogih resničnosti, v katerih obstajaš sočasno že zdaj, in vedi, da si veliko več, kot so ti povedali v šoli ali doma, in veliko več, kot se lahko v tem trenutku zavestno zavedaš, da si.

Čas je, da se prebudiš iz začaranega kolektivnega sna in postaneš natanko tista sprememba, ki jo želiš videti v svetu, ter tako spoznaš vse svoje edinstvene potenicale in moči. Spomni se, zakaj si tukaj in začni igrivo in odgovorno soustvarjati lepši ZDAJ in prihodnost, ter se tako pripravi na premik in kvantni skok zavesti v Zlato Dobo, ki se začne po koncu Velikega Cikla, 28. Oktobra 2011.
60% popust
Cena s popustom: 22,00 € Redna cena: 57,75 € Neto: 1 kom Šifra artikla: MAYATZOLKIN2012 Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Kot, da ima beseda Maya nekakšen univerzalen pomen, 'vstavljen' v človeško zavest, saj se pojavlja v različnih obdobjih, kulturah in religijah, ter na različnih koncih sveta. Na primer, Maya je bila mati Bude, rimska boginja pomladi se je imenovala Maja, od koder je mesec Maj dobil svoje ime, in Marija, Jezusova mati, je ravno tako izpeljanka iz besede Maya. Različne kulture so tako Maya opisale kot: "Mati Luči", "Mati Spirita" ali "Mati Znanja".

Na 283 barvnih straneh boš našel starodavni univerzalni kompas ali Maya Tzolkin koledar za leto 2010 in 2011 ali "zakaj že je danes dober dan", starodavni Maya horoskop in natančne tabele za izračun, pa osebno kozmično drevo življenja in poglavje o spiritualnem svetu in svetlobnih kroglah ali »orbsih«, pa o Maya Abdominal masaži in spiritualnem zdravljenju, dr. Rositi Arvigo in Don Elijio Pantiju, o Maya kozmični piramidi zavesti in dr. Carl Johan Callemanu, o Tata Pedro Cruzu, o Inka Munay-ki in 9 čakrah in še in še.

STARODAVNI MAYA TZOLKIN je nespremenjen več kot 2500 let, in je tako sveti koledar in horoskop preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, ki ga Varuhi Časa ohranjajo skozi ustno izročilo v gorah Guatemale že več kot 2500 let za današnji čas in za čas, ki šele prihaja.

Maya so vedeli, da se bo Kreacija človeštva šele dovšila, ko bomo prešli skozi vseh devet stopenj zavesti. Za njih je to pomenil pomemben dogodek v daljni prihodnosti, in za nas danes to pomeni Veliki Dogodek sedanjosti, ki se bo dovršil v bližnji prihodnosti, 28. Oktobra 2011.

Starodavni Maya so napovedali, da ko bo človeštvo prešlo skozi vseh devet stopenj zavesti ali ko se bomo kolektivno vzpeli na zadnjo, deveto stopnico veličastne kozmične piramide zavesti, se bo evolucija dovršila in takrat se bo devet božanstev na Zemljo spustilo. Božanstva predstavljajo kozmične energije, ki so že zdaj tukaj z namenom, da v nas aktivirajo devet glavnih čaker ali energijskih centrov, ki v svoji barvitosti ustvarjajo našo notranjo mavrico. Devet božanstev tako predstavlja stanje razsvetljenega in prebujenega človeka, s kozmično brezmejno zavestjo in neskončnimi multidimenzionalnimi potenicali ali MAVRIČNEGA POPOTNIKA. JUHU ;)