Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Nova Resničnost 2013

Nova Resničnost 2013

POVABILO

Od: Maginje Blinkite

Za: Tvojo Dušo in Duha

Namen: Spiritualno dušno popotovanje v Novo Resničnost 2013

Kdaj: Zdaj

Vabim te, da se odpraviš na magično popotovanje z mano v nepoznano in stopiš na pot srca, ki je pot onkraj tega časa in prostora, kjer ne potrebuješ potnega lista, nobenega posebnega oblačila ali ličila, niti avionske karte in še manj denarja.

Potrebuješ pa odprto srce, radovednost, pogum, kreativnost, domišljijo, vero, zaupanje in ljubezen. Vse te kvalitete v sebi seveda že imaš, in ko jih prebudiš, postaneš svoj resnični jaz, ki pravi: "Jaz sem, ki sem"

Na tem mističnem potovanju v Novo Resničnost 2013 se boš spomnil, da si stara duša, ki živi in spreminja svojo obliko že tisoče in tisoče zemeljskih let, in da si tukaj z namenom. Si mavrični popotnik in mistični raziskovalec, otrok nove dobe in babica oz. dedek nove resničnosti ali galaktično spiritualno bitje z multidimenzionalnimi neomejenimi potenicali in čudežnimi sposobnostmi, kot tudi si Opazovalec in nema priča, tkalec življenja in utelešenje časa, kreator sebe in sokreator resničnosti v kateri živiš. Si varuh Zemlje, otrok Sonca, boginja/bog, in si končni izraz neskončnega Kreatorja. Si vse to in še več, in globoko v sebi vse to že ves čas veš oz. čutiš. To je tvoja velika skrivnost, na katero si morda v zadnjem času pozabil, ali pa ne veš, kako jo izraziti oziroma povedati na glas.

Zdaj je čas, da v sebi prebudiš te starodavne speče spomine, in da postaneš to, kar resnično si, s potrditvijo tega, kar si nekoč že bil.

Spomni se ... kdo si in zakaj si tukaj ter to tudi uresniči.

Si pripravljen? Ja? Odlično! Juhu! Greva. Naj se magično spiritualno potovanje v ne(po)znano in novo resničnost prične tukaj in zdaj v vsej svoji popolnosti in čarobnosti. Ahow!
Novo
Cena s popustom: 44,00 € Redna cena: 51,45 € Neto: 1 kom Šifra artikla: RESNICNOST2013 Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Nekaj iz vsebine:

* Potovanje v ne(poznano)
* Dežela Mu ali Lemurija
* Aloha Spirit
* Bela Bizonka
* Kozmični Človek
* Iniciacija Sonca
* 9 dimenzij zavesti /črne in bele luknje/
* Multidimenzionalno bitje
* Aktivacija DNK-ja
* Pinealna žleza in DMT
* Mer-Ka-Ba
* Kundalini
* Spiritualno prebujenje
* Energijsko zdravljenje z zvokom, vibracijami, besedami in informacijami
* Joga Sanjanja

* Starodavni Maji
* sveti Tzolkin matrika 20 13
* Maya horoskop in koledar
* Maya kozmovizija
* Hunab Ku
* Pacal Votan
* Plejade
* Kristalne lobanje
* Centralna Amerika in tata Pedro Cruz /več kot 300 barvnih slik/

* Jezus in njegov način zdravljenja
* Resnica o Božičku

in še nekaj vtisov bralcev:
Nekaj vtisov bralcev:

Pozdravljena!
Javljam se s srečanja v Novi Gorici.
Srečanje je bilo zame nekaj čisto novega, nepozabnega. Sem Reiki mojstrica in prebiram veliko knjig o naši duši, o energijah, sploh vse, kar mi pride pod roke, vse več in več želim vedeti, videti, slišati. Najmanj desetletje sem tipala v temi, toda zadnji dve leti se mi dan na dan odpirajo oči. V vsej moji dosedanji prisotnosti(niti ni tako malo) na tem planetu nisem toliko znanja posrkala vase, kot sedaj.
Nova resničnost 2013 je enkratna. Predelala sem jo komaj četrtino, toda že marsikaj mi je sedaj bolj jasno. Blinkita, prosim te (saj ti lahko rečem ti, prosim?), kje si dobila vse te informacije, ki si nam jih posredovala? Saj to je neverjetno - oziroma skozi tebe - je to resnično. Škoda, ker konoplje ne moremo gojiti doma. Vem, da se jo lahko nabavi, toda ima visoko ceno. Vedela sem, da ima zdravilne učinke, toda sedaj vem še več.
Še se bom kaj javila, ko bo tečaj abdominal masaže pa gotovo se vidimo. Ahow!

Pozdravljeni!
Hvala za knjigo, jo že obdelujem :). Hvala tudi za vsa darila, ki ste mi jih priložili! To je ena najbolj "odštekanih" knjig, ki sem jih dobila v roke. Bomba!

Živjo, Blinkita.
Hvala za ponedeljkovo srečanje in vse, kar se je dogajalo. Tudi Karlotu :)
Knjiga je krasna in v njej se res veliko izve, kar doslej ni bilo napisano. :) Da vse napišeš, imaš res pogumno srce in ne gledaš, kaj si bodo drugi mislili in kako bodo vse to sprejeli. Sicer je še nisem cele prebrala, ko pa sem jo preletela , sem se na nekaterih poglavjih kar ustavila in jih požirala. Eno tako je tisto o Plejadancih.
Ja, sem za, da naredimo še kaj skupaj: morda predstavimo v marcu knjigo Čarovnija vitkosti? V dveh letih sem pridobila nekaj odvečnih kg (enih pet recimo) in prav je, da naredim nekaj na tem :) Verjamem, da bi predstavitev še marsikomu koristila in ga opogumila. Lepo te pozdravljam, lepo se imej in veliko se smej :)

Draga Blinkita, na dolgo in široko bi se ti rada zahvalila, kako zelo sem hvaležna in ponižna za tvojo knjigo. Ne morem nehat je brat, to so točna vas tista poglavja, ki sem e jih tudi jaz spraševala, iskala odgovore. Skratka, hvala, ker si <3. P.s. tudi jaz imam 25 let in sem ravno včeraj pričela s tibetanskimi vajami. Čarobno. Hvala vesolje.

Sem šele na 30. Strani knjige, ampak če jo zdej neham brati mi je dala več odgovorov kot nekatere »bestseller« svetovne uspešnice v svoji končni kapaciteti. V parih straneh opisovanja Lemurija piše o meni več kot v 20 cm debelem zdravniškem kartonu, 5 cm debeli policijski kartoteki, vseh priznanjih in spričevalih, ter vseh naštetih člankih raznih glasil in časopisov. Hvala še 100x *** juhu :P