Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Anchoring Light

Anchoring Light

Sidranje Svetlobe

Prizemljenost, Planetarno Svetlobno Delo

Bodi portal transcendence, ljubezni in služenja. Ta esenca je uporabna, ko zavestno služiš kot božanski instrument za sidranje svetlobe, za povezovanje pretrganih vezi in zdravljenje planetarne mreže. Mi smo pretvorniki energije, in ta esenca nam pomaga ostati stabilni, prizemljeni in ljubeči, držeč se koncepta miru, medtem ko delamo to mogočno delo. Ravno tako je esenco dobro uporabiti v času Joge, Tai Chi-ja, planetarne akupunkture in pri vseh drugih oblikah svetega gibanja. Ta esenca podmaže poti, da lahko energija teče – omogoča, da si bolj učinkovit prevodnik novih frekvenc, ki vstopajo in se sidrajo na planet. Pomaga s spontano kundalini, in dovoli energiji, da svobodno teče skozi nas, medtem ko nam pomaga prizemljiti to energijo. Ravno tako je esenca priporočljiva takrat, ko se počutiš preveč energetiziranega in za prizemljitev energije. Kapni 4 kapljice na vrh glave, da prineseš energijo notri ali na stopala, da prizemljiš in zasidraš energijo.

Ključne besede: angelska povezava, osrediščenost, kronska čakra, mestno življenje, sreča, jasne misli, čista glava, svetlobno delo, stabilnost, transcendenca, vizije, oči, integracija

Sestavine: 80% svete zdravilne aktivirane vode, 20% vodke kot perservativ, in esenca izbrane orhideje, cvetlice ali kristala

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo
Cena: 25,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-ANDI-1 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Te zelo posebne Andske Esence Orhidej so narejene v Villkabamba (“sveto mesto”) gorah in okoli Machu Picchu, Peru, iz orhidej v polnem razcvetu, najdene dobro prilagojene in srečne v svojem naravnem okolju v visokih Andih. Mati esence so bile postavljene na sonce na nekaterih svetih mestih v Peruju, da so se zbrale dodatne mogočne vibracije. Govori se, da so orhideje cvetlice vnebozetja. Njihova DNK struktura je najbolj evolvirana od vseh rastlin na zemlji. Zaradi njihove kompleksne narave, sintetizirajo delovanje vrhovne inteligence. Na evolucijski lestvi rastlinskega sveta, so orhideje primerljive z živalskim svetom delfinov in ljudi.

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov samozdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so tisto, kar potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma.