Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Magični Pi kamen Hematit

Magični Pi kamen Hematit

Pi kamni so bili najdeni vse povsod po Centralni in Južni Ameriki v različnih velikostih in dolgo časa se ni vedelo, čemu so nekoč služili. Danes vemo, da predstavljajo mini »Mesa« ali Inka šamanski pripomoček in delujejo kot portal za dva namena; za spiritualno energijsko potovanje na različne kraje, in da v ospredje prinesejo zdravilna darila iz drugega časa in prostora.

Pi kamen simbolično predstavlja naše svetlobno telo in energijski univerzum. Njegova okrogla oblika predstavlja arhetip »celostnosti«. Predstavlja »Ouroboros«, kačo luči, ki požira svoj lasten rep, nenehno ustvarjajoč sama sebe in krog. Oba simbolizirata večno enotnost vseh stvari, cikel življenja, smrti in ponovnega rojstva.

Središče pi kamna predstavlja našo energijsko hrbtenico, Kundalini energijo, ki poteka skozi središče našega telesa. Kundalini energija simbolizira naš lasten spiralni DNK, ki je povezan s kačo svetlobe, ovito približno 3.142 krat okoli korena hrbtenice (korenska čakra).

Magični Pi kamen je tudi poznan kot kamen modrosti, kot tudi je namenjen kvantni komunikaciji in telepatskemu prenosu informacij v različnih oblikah, kot so slike, občutki in misli.

Pi kamen se uporablja pri prenosu devetih Munay-ki starodavnih iniciacij posvetitve, ki aktivirajo naš DNK in svetlobno ter mavrično telo in nas premaknejo v čas po veliki spremembi ali po letu 2012, v tisto, kar šele postajamo - homo luminus.
Cena s popustom: 19,90 € Redna cena: 23,00 € Neto: 20 mm Šifra artikla: K-HEMATIT Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Hematit se imenuje tudi »kamen uma«. Pomaga urediti misli in se uporablja za duševno uglašenost, krepitev in izboljšanje spomina, spodbuja izvirno razmišljanje in tehnično znanje. Njegova uporaba je priporočljiva pri matematičnemu udejstvovanju in pri razvoju tako duševnih kot ročnih spretnosti, za usmerjanje energije in čustev ter za ravnotežje telesa, uma, duše in duha. Prav tako pomaga razbliniti in stransformirati negativnost v umirjeno stanje, v čistost univerzalne svetlobe Ljubezni.

Stari Egipčani so uporabljali hematit za zdravljenje histerije in zmanjševanje vnetja, kot tudi ga postavili v grobnicah. V rimskih časih so hematit uporabljali za zaščito med bitko in Indijanci so ga uporabljali, da so rdeče obarvali obraz.

Metafizično hematit navdihuje notranje življenje in pomaga ohraniti notranji mir. Imenuje se tudi »kamen mentalnega mojstrstva« in mnogi verjamejo, da spodbuja jasnost, ravnotežje, mirnost in razlog, kar ga naredi kamen prizemljevanja. Ravno tako je poznan kot kamen, ki transformira negativnost v ljnubezen in iz tega razloga podpira kreacijo mirnega, ljubečega razmerja. Verjame se, da hematiti tudi okrepi spomin in intelekt, kot tudi obtočila in pomaga pri zdravljenju krvi in bolezni ledvic.

Nošenje hematita se priporoča v kombinaciji s kristalom kamene strele, bisera, roževca ali ametista. Ker krepi krvni obtok, je priporočljiv za ljudi, ki jih rado zebe. Uravnava rdeča in bela krvna telesca, pomaga pri pravilnem delovanju notranjih organov, ledvic, žolča, želodca, jeter, vranice in trebušne slinavke. Pomaga tudi pri histeriji in aritmiji srca, blaži trmo in pretiran egoizem. Hematit močno vpija negativno energijo, zato ga je treba čistiti pogosteje. Depresivnim, občutljivim ljudem, z malo energije, se uporaba hematita navadno odsvetuje.