Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Magični obroč / obesek Mati Biserov

Magični obroč / obesek Mati Biserov

Pi kamni so bili najdeni vse povsod po Centralni in Južni Ameriki v različnih velikostih in dolgo časa se ni vedelo, čemu so nekoč služili. Danes vemo, da predstavljajo mini »Mesa« ali Inka šamanski pripomoček in delujejo kot portal za dva namena; za spiritualno energijsko potovanje na različne kraje, in da v ospredje prinesejo zdravilna darila iz drugega časa in prostora.

Pi kamen simbolično predstavlja naše svetlobno telo in energijski univerzum. Njegova okrogla oblika predstavlja arhetip »celostnosti«. Predstavlja »Ouroboros«, kačo luči, ki požira svoj lasten rep, nenehno ustvarjajoč sama sebe in krog. Oba simbolizirata večno enotnost vseh stvari, cikel življenja, smrti in ponovnega rojstva.

Središče pi kamna predstavlja našo energijsko hrbtenico, Kundalini energijo, ki poteka skozi središče našega telesa. Kundalini energija simbolizira naš lasten spiralni DNK, ki je povezan s kačo svetlobe, ovito približno 3.142 krat okoli korena hrbtenice (korenska čakra).

Magični Pi kamen je tudi poznan kot kamen modrosti, kot tudi je namenjen kvantni komunikaciji in telepatskemu prenosu informacij v različnih oblikah, kot so slike, občutki in misli.

Pi kamen se uporablja tudi pri prenosu devetih Munay-ki starodavnih iniciacij posvetitve, ki aktivirajo naš DNK in svetlobno ter mavrično telo in nas premaknejo v čas po veliki spremembi ali po letu 2012, v tisto, kar šele postajamo - homo luminus.
Novo 40% popust
Cena: 13,00 € Neto: 40 mm Šifra artikla: K-MATIBISEROV Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Mati biserov je bila visoko spoštovana in uporabljena kot nakit mnogo stoletij, in kasneje tudi za gumbe in držala za nože.Na Kitajskem so predpisali mati biserov za zdravljenje bolezni srca, palpitacije, vrtoglavice in povišanega krvnega tlaka. V Vietnamu so uporabljali Mati biserov v prahu in jo zaužili oralno za izboljšanje vida in za odstranitev sive mrene. Mistiki verjamejo, da Mati biserov spodbudi intuicijo, senzitivnost, domišljijo in prilagodljivost, in pomaga pri jasnosti v odločanju. Mati biserov simbolizira vero, ljubezen in nedolžnost, in je bila tradicionalno tudi uporabljena za krepitev okolja in čistoče v ozračju.