Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
OTTER DELIGHT

OTTER DELIGHT

NAVDUŠENA VIDRA

Družinska harmonija, Radostna Igra

To je esenca velikanskih rečnih vidr Amazona. Vidra esenca naslavlja samo-ljubezen, sveto razmerje, ki ga imamo sami s seboj, ki nam dovoljuje, da imamo obilje ljubezni do drugih. Spodbuja lepe, močne družinske vezi, med tem ko ostanemo še vedno samostojni. Svoboda ljubezni, popolno zaupanje, radostno sprejemanje. VIdra je predstavnica Dobe Vodnarja. Pooseblja igro in izražanje veselja do dosežkov vsakega posameznika. Enotnost Duha.
Novo
Cena: 25,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-ZIVALI-2 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti ESENCE ŽIVALI so bile narejene v kozmičnem delovanju in sokreaciji z vključenimi živalmi, z zbiranjem vode iz njihovega okolja z najvišjim spoštovanjem in radostnim sodelovanjem. Divje živali, ki so darovale njihovo energijo esencam, delujejo kot spoštovani ambasadorji za celotno njihovo vrsto / družino, zatorej je vibracija njihove celotne spiritualne kolektive vključena v te zelo posebne in sladko drage essence.

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma