Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
PURE YOU

PURE YOU

Edinstvena Star Essence zvezdna konstelacija šestih veličastnih:

WHALE TIME / KITOV ČAS
DOLFUN / DELFIN, LJUBEZEN IN ZABAVA
OTTER DELIGHT / VIDRINO VESELJE
FLY LIKE AN EAGLE / POLETI KOT OREL
DIAMOND / DIAMANT
24K GOLD / 24K ZLATO

na osnovi 85% aktivirane svete zdravilne vode / 15% alkohola, kot ohranjevalnik.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena s popustom: 30,00 € Redna cena: 42,70 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-KONST-1 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Konstelacije so sinergijske mešanice tako cvetličnih kot kristalnih esenc, forumulirane, da naslovijo specifične probleme. Imajo veliko vrednost, saj dobiš veliko esenc v eni sami steklenički, in so ravno tako široko spekterni zdravilci. Klikni na posamezno sestavino za bolj specifične opise. (ravno tako lahko kupiš koncentrat posamezne esence in narediš svoje lastne konstelacije). Tako kot vse Zvezdne esence, so konstelacije orientirane na rezultate. Njihova imena refleksirajo namen, ali najvišje in najbolj trancendentne rezultate. Če se usmerjaš na ključno vprašanje ali izziv, poglej za kombinacijo, ki izpostavlja nasprotno tega vprašanja ali izziva. Na primer, če čutiš, da je tvoja teža manj kot popolna, poskusi konstalacijo Idealna teža. Konstelacije so še en mogočen pripomoček za spreminjanje vzorcev misli, občutkov ali obnašanja s podpiranjem in opogumljanjem tvojega delovanja proti pozitivnemu.

Opomba: z nekaj izjemami, konstelacije pridejo samo v 30 ml dozi, pripravljene za jemanje.

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma