Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
ANGEL ANOINTING OIL

ANGEL ANOINTING OIL

ANGELSKO MAZILNO OLJE
Čiščenje, antiseptično, dvigajoče

Nebesa v steklenički!

Čudežna mešanica Winay, Wayna, andske esence orhideje, Eternal Youth, in eterična olja poznana po njihovih lastnosti pomlajevanja, čiščenja, in so antiseptična ter dvigajoča. Dvigne duha na višjo vibracijo, prinese takojšnjo jasnost in mnogo nasmehov. Lahko odpre zavedanje do angelskih kraljestev skozi meditacijo. Čudovito uporabiti pred terapijami in zdravljenjem (namazili roke in tretje oko in ali na čakre). Ravno tako je super za namaziliti sam sebe in svoje ljubljene pred spanjem, otroke še posebej! Ravno tako lahko namaziliš otroke in sebe po kopanju, ali kadarkoli je pomlajevanje ali umiritev željena. (Ko se uporablja z zelo majhnimi otroci, bodi prepričan, da naneseš tja, kjer ne bodo mogli zaužiti … glava, vrat ali trebušček so najboljša mesta).

Sestavine: Eternal Youth (Epidendrum ibaguense) s čistim eteričnim Frankincense, Lavender in Geranium oljem with na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena: 33,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-BLAGO-2 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Angelske kapljice & Mazilna olja so cvetilične in kristalne esence, prežete z lokalnimi blagoslovi. Kot vsi produkti Star Essence so tudi ti osnovani na sveti zdravilni vodi, zato so zelo lahki in aromatično čudoviti. Uporabi direktno ali nekaj kapljic na dlan in uporabi prst ali prste, da naneseš na tretje oko, točke utripa, čakre, stopala,…ali kamorkoli tvoje srce poželi!

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma