Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
TRANSCENDENCE ANOINTING OIL

TRANSCENDENCE ANOINTING OIL

MAZILNO OLJE TRANSCENDENCE
Odpri se za spiritualna daril

Pojdi onstran Običajnega, v kraljestva Neobičajnega

Postani bolj in bolj spiritualno prebujen in vplivaj na svet na čudežne načine. Prinesi svoj najvišji potencial kot brilijantni sokreator in Mojster Svetlobe. Odpri se za sprejemanje svojih spiritualnih daril. Nekaj teh daril je: povečana intuicija, razširjena kreativnost, razvijanje ali okrepitev jasnovidnosti in sposobnosti empatije. Čudovita mešanica za meditacijo. Namazili sam sebe pred jogo, tai chi, plesom ali drugimi oblikami svetega gibanja – še posebej dlani in stopala.

Sestavine: Awakened Thymus Chakra (Erythrodes), Gold + Silver/White Chakra (Sobralia Setigera), Zeal Point Magenta Chakra (Epidendrum f. guillemi), High Frequency (Pleurothallis), Pineal Light Infusion (Ellianthus capitatus), Pituitary Master (Epipactis gigantea), 24K Gold in Selenite, s čistimi eteričnimi olji Jasmine, Lemon, Lime in Tangerine na osnovi aktivirane svet zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena: 33,00 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-BLAGO-4 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Angelske kapljice & Mazilna olja so cvetilične in kristalne esence, prežete z lokalnimi blagoslovi. Kot vsi produkti Star Essence so tudi ti osnovani na sveti zdravilni vodi, zato so zelo lahki in aromatično čudoviti. Uporabi direktno ali nekaj kapljic na dlan in uporabi prst ali prste, da naneseš na tretje oko, točke utripa, čakre, stopala,…ali kamorkoli tvoje srce poželi!

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma