Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
ANGEL REJUVENATION SPRAY

ANGEL REJUVENATION SPRAY

Angelski pomlajevalni sprej
Božanski obraz in aura pršilo

Čistilno, antiseptično, poživljajoče * Nebesa v steklenički!

Pošpricaj svoj obraz, svojo blazino, svoj prostor. Čudežna mešanica Winay Wajna esence andske orhideje, Eternal Youth, in eterična olja, ki so poznana po svojih kvalitetah pomlajevanja, očiščenja, so antiseptična in poživljajoča. Povzdigne duha v višjo vibracijo, prinašajoč takojšnjo jasnost in mnogo nasmeškov. Lahko odpre zavedanje angelskih kraljestev skozi meditacijo. Ravno tako je poznan po tem, da naredi angele bolj vidne, ko je uporabljen pred meditacijo. Na splošno pa je občutiti resnično dobro. Uporabi ga radodarno in pogosto za pomladitev. Imej stekleničko v avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici, in ga uporabljaj kolikor želiš. Ta sprej je bil čisto prvi Star Essence sprej in ostaja eden izmed najbolj popularnih. Priljubljen pri mnogih.

Sestavine: Eternal Youth (Epidendrum ibaguense) s čistimi eteričnimi olji Frankincense, Lavender in Geranium na osnovi aktivirane svete zdravilne vode.

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo BIO certifikat
Cena s popustom: 36,60 € Cena brez DDV: 30,00 € Znesek DDV: 6,60 € Redna cena: 42,70 € Neto: 60 ml Šifra artikla: STAR-SPREJ-1 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Zvezdni spreji vsebujejo sinergisjko mešanico cvetličnih in kristalnih esenc, čistih eteričnih olj, svete aktivirane zdravilne vode, ljubezni, pozornosti in namere. Posprejaj nad glavo in dovoli da se razprši po celem tvojem telesu … ali posprejaj svojo blazino, svoj obraz, svoj prostor ali svoje celotno telo! (posamezni spreji imajo lahko svoja dodatna navodila). Ti čudoviti spreji miline ti prinašajo dobrobit tako od vibracijskih esenc kot tudi aromatičnih olj, in najbolj pomembno – so zabavni za uporabo! Imej stekleničko v svojem avtu, v svoji pisarni, svoji spalnici in jo uporabljaj toliko kot želiš

Paracelsus, veliki zdravitelj iz 16. Stoletja, je pobiral roso iz cvetlic in s tem zdravil svoje paciente. Edward Back, moderni pionir na tem področju, je na široko raziskoval cvetlične esence v letu 1930 in ustvaril Bachove Cvetlične Esence. Verjame se, da je starodavna civilizacija Lemurije, uporabljala cvetlične esence za spodbujanje evolucije zavesti, saj so bile bolezni takrat redke.

V zadnjem času je prišlo do preporoda v razsikovanju cvetličnih esenc in približuje se čas, ko bodo cvetlične esence dvignjene vse do njihove usodne vloge, kot ene izmed najpomembnejših pri glavnih zdraviteljskih sistemih. Vemo, da je sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, eden izmed velikih ključev, ki odkrivajo božanski namen za planet Zemlja. Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne tvoje dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, ohranjati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju tvoje zavesti in tvojih lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogo ljudji ugotavlja, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki nam je trenutno na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma