Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Agate - Botswana

Agate - Botswana

Ahat - Botsvana
(sivo-rjavo-belo progast)

Kronska čakra

TELESNA ZAVEST, RAZSTRUPLJANJE IN ZAŠCITA

Prizemljena, zemeljska energija, ženstvena. Prinese energijo skozi kronsko čakro, da stimulira vse čakre in izboljša fizično izkušnjo, poveča vitalnost in občutljivost.

Dvigajoča in optimistična, ki te poravna z vseprisotno silo Ljubezni v vesolju in sprosti zadržke, še posebej kreativne.

Uporabna za naloge, ki zahtevajo pozornost za podrobnosti, in za raziskovanje subtilnih nians projektov, razmerij, življenja v okviru večje slike.

Naslavlja razstrupljanje na vseh nivojih in ponuja zaščito pred elektromagnetično onesnaženostjo.

Ključne besede anatomije: živčni in prebavni sistem, kosti (osteoporoza), zobje, oksigenacija, pljuča (vdihavanje dima), koža, grlo, nevrološka regeneracija, letargija

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL2 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.