Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Apatite Teal

Apatite Teal

Apatit Zelenomoder

Timus čakra

MIRNO, KREATIVNO, JASNO, ČELJUSTNICA

Brezpogojna ljubezen in sprejemanje. Ustvarja mirnost. Jasni možgane. Poravna višje srce in um, uravnoteži in poveže mentalno, emocionalno in spiritualno.

Prebudi psihične sposobnosti in poveča kreativnost. Naslavlja endokrini sistem, nadledvične žleze, zgornji del hrbta in prsni koš. Ravno tako deluje zanimivo na področju čeljusti. Naslavlja jecljanje.

Ključne besede anatomije: metabolizem, mišična tkiva, žleze, meridian, organi, ledvica, kosti (rahitis, krhkost), hrustanec, sklepi (artritis), pomanjkanje kalcija / magnezija / vitamin C

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL14 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.