Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Bloodstone

Bloodstone

Krvni kamen
(marmorirano rdeča, oranžna in zelena)

Srčna čakra

PRIZEMLJENOST IN OJAČANJE, KRI, VENE IN ARTERIJE

Ravno tako poznan kot Helitrop. Vsesplošni utrjevalec. Stimulira energjisko potekanje. Usmerja zdravilno silo na področja disharmonije, da obnovi zdravje.

Očiščevalec. Dober v kopelih. Potekanje zemeljske energije. Fizična zaščita. Oskrbuje te s prizemljenostjo in osrediščenostjo energije v srcu.

Spodbuja samospoštovanje, pogum za biti v Zdaj. Zaupanje, zvestoba. Okrepi vene in utrjuje kri. Ravno tako naslavlja pljuča, izpuščaje.

Dobra esenca za ženske v času menstruacije.

Ključne besede anatomije: čiščenje krvi / regulacija, cirkulacija, kostni mozeg, vranica, črevesje, mehur, ledvica, reproduktivni sistemi, imunski sistem, infekcije, bolečine v želodcu, levkemija, tumorji

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL22 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.