Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Daimond

Daimond

Diamant
(čisti)

Halo čakra

VRLINE, MENTALNA JASNOST, OBILJE, LOBANJA IN MOŽGANI

Daje jasnost s poravnavo z višjim namenom. Spomni te tvojih spiritualnih daril in očisti um. Pomaga ti videti in občutiti nevidno.

Ravno tako krepi fizične oči. Znatno ojača svetlobo in misli.

Odmeva z bogastvom, samozadovoljstvom in zdravim razločevanjem.

Gradi moč in vzdržljivost, stimulira zvezo in ljubezen, in daje pogum in zaupanje.

Brilijantnost svetlobe, deluje na mnogih plasteh in ravneh. Čakre napolni s svetlobo. Uporabi jo na dnu hrbtenice, da stimuliraš kundalini.

Ključne besede anatomija: oči in vid (glavkom), možgani, metabolizem, alergije

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL37 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.