Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Fluorite Blue

Fluorite Blue

Fluorit modri

Grlena čakra in tretje oko čakra

JASNA, JEDERNATA KOMUNIKACIJA, OČI, UŠESA IN GRLO

Prinaša notranji mir. Umirjena energija. Stimulira komunikacijske veščine in prinaša red v umu. Aktivira grleno čakro. Odpira telo za globlje dihanje.

Prinaša vsesplošni občutek jasnosti. Poveže um z vodstvom Duha – pomaga ti biti tvoj resnični jaz.

Ključne besede anatomije: oči in solzna tekočina,ušesa, grlo, kosti in sklepi (artritis, revmatizem, poškodbe hrbtenice), koža (pege in gube), sluznica, dihalne poti, sinusi (sinusitis), virusi (gripe in prehladi), infekcije (herpes, razjede, rane), tumorji, RNA/DNK popravilo, lajšanje bolečin, spolni libido

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL39 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.