Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
MUNAY KI virtualno

MUNAY KI virtualno

NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!!

Delaš takrat, ko lahko. Ali je to v desetih tednih, ali je pa si vzameš celo leto časa. Vse gradivo, ki ga prejmeš, je tvoje do konca življenja.

9 kod novega človeka
9 modulov
9 tednov
+ deseti modul za darilo

Virtualni Munay Ki Spiritualni Coaching je namenjen vsem, tistim, ki se z energetsko medicino srečujete prvič, kot tudi vsem tistim, ki energetsko medicino uporabljate v svojem vsakdanjiku.

Munay pomeni Ljubezen in Ki pomeni Moč.

Ko bomo spremenili ljubezen do moči v moč ljubezni, bo svet ozdravljen.

Ob koncu MUNAY KI virtualno prejmeš certifikat o uspešno opravljenem šolanju, z nazivom: MUNAY KI PRAKTIKANT, saj boš ob koncu usposobljen-a, da boš to dragoceno znanje delil-a med svoje stranke, družino in prijatelje!


Na devetih oz. desetih Munay Ki modulih boš šel,šla tako čez teoretični del, kot tudi čez praktični del starodavne Inka tradicionalne medicine, kjer boš prejel-a in se naučil-a, kako te starodavne kode novega človeka posredovati med svoje stranke, prijatelje, družino, znance in neznance.

Munay Ki ali 9 Kod Novega Človeka so v samem bistvu energijski prenosi, ki jih lahko izvajamo oziroma posredujemo naprej osebno ali na daljavo. In na tem virtualnem Munay Ki se boš naučil-a, kako posredovati te kode ali energijske prenose na daljavo oz. osebno.

Ob koncu vsakega modula Munay Ki virtualno boš prejel-a eno Munay Ki iniciacijo za aktivacijo Homo Luminousa ali Človeka Svetlobe, ki je naslednja stopnja v evoluciji zavesti., in ki se jo boš na naslednjem virtualnem Munay Ki naučil-a, kako jo praktično posredovati naprej.

Zdaj je čas, da prebudiš srčnega šamana, srčno šamanko v sebi, da prebudiš izvorno modrost iz časa prve Zemlje in prvega Sonca, da spustiš travme in energijske vtise, ki te delajo majhnega in bolnega, iz tega ali preteklih življenj, da bi se lahko opolnomočil-a v tukaj in zdaj in živel-a svoje sanje v resničnost.

Munay Ki starodavne iniciacije so odličen dodatek k tvoji spiritualni ali duhovni praksi, s katerimi lahko ne samo oplemenitiš svoje življenje, temveč tudi življenja mnogih, s katerimi prideš v stik. Kako je lahko še boljše, kot to?

Lahko se odločiš tudi za posamezen Munay Ki online coaching. V tem primeru pride posamezen 90-minutni coaching 250 €, kot tudi ne prejmeš bonusa, zato je več, kot odlična in edinstvena priložnost, ki jo izkoristi zdaj, za svoj lasten dobrobit, in dobrobit celotnega človeštva, oziroma tistih, ki bodo prišli v stik s tabo in prejeli Munay Ki starodavne iniciacije.

Munay Ki je del "feminine" modrosti in učenja, in čas je, da vsi skupaj in vsak sam, prebudimo to starodavno modrost ter se dvignemo iz 3D v 5D!

Munay Ki kode so ključi za portale zavesti 5D bivanja v tukaj in zdaj, po katerem vsi mi tako zelo hrepenimo!!! Zagotovo pa s 3D zavestjo in 3D kodami ne moremo vstopiti v 5D, zato je pomembno, da se predhodno uglasimo, pri čemer pa so nam v veličastno podporo Munay Ki starodavne iniciacije, kot tudi starodavna astrologija Plejad.

MUNAY KI virtualno je ustvarjen v tvoje informativne namene. Informacije, ki jih najdeš tu, naj ne bi bile uporabljene kot medicinski nasvet ali nadomestilo za profesionalni medicinski nasvet, diagnoze ali medicinsko zdravljenja, temveč so tukaj v izobraževalne namene. Vedno poišči nasvet pri svojem zdravniku za katerakoli vprašanja, ki jih imaš lahko v zvezi s svojim zdravstvenim stanjem.

BlinkitArt izdelki in storitve ne diagnosticirajo ali zdravijo bolezni. So naravni produkti in storitve, ki so nameravano uporabljeni za zdrav način življenja. Uporabi, kot je naročeno, in če potrebuješ zdravstveni nasvet, diagnoze ali zdravljenje, se posvetuj z izbranim zdravnikom.
Novo
Cena s popustom: 777,00 € Redna cena: 1.098,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: MUNAYKIVIRTUAL Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Z visokim spoštovanjem, ljubeznijo in hvaležnostjo te vabim na edinstveno potovanje v svet Munay Ki, kjer boš prejel-a deset starodavnih iniciacij za aktivacijo homo luminousa, kot tudi se boš naučil-a, kako te starodavne iniciacije posredovati naprej, osebno ali na daljavo.

S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Maginja Blinkita,
posvečena Saq I'x, Bela Jaguarka
NAN Maya Varuhinja Časa