Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Azurite/Malachite

Azurite/Malachite

Azurit/Malahit
(opalno modro/zelena)

Čakra tretje oko

LJUBEČA TOLERANCA IN TRANSFORMACIJA, SPINALNA PORAVNAVA

Mešanica Azurita in Malahita. Emocionalni preboj in notranja transformacija. Deluje na emocionalnem in mentalnem telesu. Fleksibilnost. Voljnost poslušati, povezati in komunicirati. Ljubeča tolerancA.

Podpira pri držanju vizualizacij. Zelo uravnotežena esenca. Ostaneš osrediščen, medtem ko delaš spremembe. Ostaneš v srčnem prostoru. Spinalna poravnava.

Poglej ravno tako: Azurit in Malahit.

Ključne besede anatomije: jetra, koža, kosti, zobje, cirkularni sistem, timus, mišični krči, mišična distrofija, anoreksija, stresu podobna stanja

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL20 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.