Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Azurite

Azurite

Azurit

Čakra tretje oko

PSIHIČNE IN ZDRAVITELJSKE SPOSOBNOSTI, MOŽGANI

Stimulira doseganje nebeškega jaza. Razvijanje tretjega očesa s psihičnimi in intuitivnimi sposobnostmi. Naravne zdraviteljske sposobnosti se pomnožijo.

Pomirja živčnost. Aktivira splošno širitev zavesti, razširjajoč se v notranji prostor uma.

Očisti in detoksificira, poravna obe strani možganov. Dober energetizator.

Ključne besede anatomije: grlo, ščitnica (hipotiroidizem), kožna tkiva, sklepi (artritis), kosti, zobje, razvoj zarodka (oploditev / nosečnost), žolčnik, jetra, vranica, ledvica, krči (tiki, ukrivljenost hrbtenice in kostne malformacije, razstrupljanje, baker / magnezij /fosfor / cink

Rok uporabe: ob pravilni uporabi NEOMEJEN

Več o zvezdnih esencah, načinu uporabe, pogostih vprašanjih pa v novem virtualnem svetu ZVEZDNA ESENCA SI
Novo Ni testirano na živalih 15% popust
Cena s popustom: 25,00 € Redna cena: 36,60 € Neto: 30 ml Šifra artikla: STAR-CRISTAL19 Na zalogi: NE (rok dobave 30 dni)
Količina:
Podrobnosti Kristalne esence (aka “Gemmies”) so narejene iz najboljših kakovostnih terapevtskih sferičnih in zaobljenih kamnov, ki so na voljo na planetu.

Sfera predstavlja celostnost in ljubezen in neskončni potencial; krogi združujejo energijo.

Ti kristalni eliksirji nosijo barvni sijaj, vsebovan v vsakem kamnu, ki te oskrbuje z barvno terapijo, kot tudi z energijsko vibracijo, specifično za vsak kamen.

Kristalne esence tako negujejo, čistijo, krepijo, uravnotežajo, stabilizirajo tvoje subtilno in fizično telo, vključujoč čakre.

Te esence so bile ustvarjene v sokreaciji z mineralnim kraljestvom, v partnerstvu z varuhi kamnov (primerljivo z Devami cvetličnih esenc in Narave). Mnogo Angelov, Arhangelov in Vnebozetnih Mojstrov je ravno tako preželo kristalne esence s svojimi energijami in zavestjo.

Veliko se je za naučiti o čudežnih darilih mineralnega kraljestva. Prosim vedi, da obstaja veliko knjig in spletnih strani, ki podajajo širše informacije o vsakem kristalu posebej, zato si vabljen-a, da se poglobiš in raziščeš sam-a zase, kaj vse določen kristal oz. kristalna esenca pomeni in prinaša v tvoje življenje.