Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
ASTROLOGIJA 2 - virtualno

ASTROLOGIJA 2 - virtualno

NOVO!!! NOVO!!! NOVO!!!

Delaš takrat, ko lahko. Ali je to v 33-tih tednih, ali je pa si vzameš dve leti časa ali več. Vse gradivo, ki ga prejmeš, je tvoje do konca življenja.

13 hiš, 13 zodiakalnih znamenj, 13 planetov, 13-dnevni val časa

Virtualni Spiritualni Coaching Astrologija 2 je namenjen vsem, ki ste uspešno končali ASTROLOGIJA 1.

Starodavna, izvorna majevska astrologija Plejad je zaenkrat najbolj dovršena in natančna astrologija, ki je osnovana na modrosti 13-tih hiš, 13-tih zodiakalnih znamenj, 13-tih frekvenc in 13-tih vibracij in 13-dnevnega vala časa.

Na virtualnem Spiritualnem Coachingu se boš tako naučil-a, kako izdelati natalno astrološko karto zase in svoje domače, prijatelje, stranke, znance in neznance, kot tudi se boš naučil-a ustrezno brati simboliko, kot tudi boš ponotranjil-a modrost vsakega naguala, planeta, zodiaka, števila.

Na vsakem posameznem coachingu boš na koncu prejel-a eno izmed 13-tih aktivacij.

Na 13-tih individualnih coachingih se bomio posvetili tudi vaši natalni karti, vašim trenutnim izzivom, vašim trenutnim vizijam, strahovom, željam, hrepenenjem, kot tudi vas izmojstrili v izvorni, starodavni astrologiji.

Čas trajanja: 120 minut (x13)

Online coaching ASTORLOGIJA 2 se dela 1x na teden oz po dogovoru!

Ob koncu najinega online coachinga prejmeš certifikat o uspešno opravljenem coachingu, z nazivom: VARUH-INJA STARODAVNE ASTROLOGIJE PLEJAD, saj boš ob koncu usposobljen-a, da boš to dragoceno znanje delil-a med svoje stranke!

Vsak teden prejmeš gradivo za posamezen modul, in delaš na posameznem modulu takrat, ko imaš čas.

Razlika med online in virtualno ASTROLOGIJA 2 je v tem, da pri online ASTROLOGJI 2 doživiš 33 online coachingov v živo 1:1 z Maginjo Blinkito, medtem ko v virtualni različici prejmeš 1x tedensko izbran modul in potem sama delaš takrat, ko ti to čas dopušča.
Novo
Cena s popustom: 2.555,00 € Redna cena: 3.000,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: ASTROLOGIJA 2vi Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Z visokim spoštovanjem, ljubeznijo in hvaležnostjo te vabim na edinstveno potovanje v svet Starodavne Prihodnosti, kjer boš srečal-a svoj resnični jaz in se spomnil-a, kdo si, od kod prihajaš, kakšno je tvoje poslanstvo in kam greš, ter to tudi udejanil-a.

S spoštovanjem, ljubeznijo, hvaležnostjo in svetlobo,

Maginja Blinkita,
posvečena Saq I'x, Bela Jaguarka
NAN Maya Varuhinja Časa