Pozdravljeni, niste še prijavljeni!
Za prijavo kliknite Prijava.
Vsebina košarice
Košarica je prazna!
Skupaj: 0,00 €
Maya amulet ČLOVEK

Maya amulet ČLOVEK

Ključne besede: Pot, vpliv, svobodna volja, modrost, obilje, žetev, kelih, praznina, potovanje, pospešenost, sveta pot, cesta življenja, vodstvo, spiritualno in fizično ravnotežje, pridobljene izkušnje na potovanjih in od modrih starešin.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.
Cena: 7,00 € Neto: 1 kom Šifra artikla: EB-CLOVEK Na zalogi: DA
Količina:
Podrobnosti Človek je nosilec časa in prevodnik usode. Njegova moč je obilje, svobodna volja in izbira. Izbira je manifestacija modrosti, ki prinaša odgovornost in v Tebi prebuja pogum, da izbereš svojo lastno pot.

Eb je vodnik iz onstranstva in je varuh, ki pride v ta čas in prostor ter ohranja zavedanje o tem, kar leži onstran tega časa in prostora. Maya so to znamenje poimenovali tudi trava, ki je od vseh življenjskih oblik najradodarnejša in najponižnejša. Eb je možnost izbire, svobodna volja in vplivanje na okoliščine. Izbira je izvršitev modrosti, ki prinaša odgovornost. Izrazi svojo svobodno voljo in spoštuj ta blagoslov pri vseh živih bitjih. Imaš možnost izbire, zato izberi zavestno in modro.

Spoznaj, da je Eb ravno tako vodnik do tvoje večnosti in nesmrtnosti, do povezovanja z večno živečim in nikoli končanim virom zavesti. “Moramo” se spomniti, vsi skupaj in vsak sam, da smo nenazadnje vsi spiritualno eno, in da vse ideje originalno prihajajo iz enakega vira.

več v rubriki Horoskop in Koledar ali na www.akademija-zivljenja.si